DIVERSE  ·  FCSB

VIDEO Dana Budeanu, fascinată de Gigi Becali: „E singurul bărbat din România care face asta. Mimica lui, gesturile lui...”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 15:33

Designerul vestimentar Dana Budeanu, recent concediată de la Pro TV pentru un mesaj dur prin care ataca un ONG, a publicat pe contul său de Instagram un clip în care vorbea despre vestimentația bărbaților din spațiul public românesc.

Acesta l-a numit pe Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, drept „singurul bărbat din România care știe să poarte costume de mafiot”. Întreaga caracterizare a latifundiarului, mai jos: 

„Bă, dacă nici Gigi n-are costume, nu mai are nimeni! Omul știe cu care costum trebuie să se așeze și pe care să-l deschidă sau nu. E singurul bărbat din România care știe să poarte costume de mafiot. 

Mimica lui Gigi, gesturile lui...e vulcanic, natural, asumat, cum trebuie să fie orice bărbat. Felul în care Gigi Becali poartă hainele și felul în care își poartă garderoba e de neegalat în România”, a spus Dana Budeanu. 

Dana Budeanu deține un atelier de modă frecventat de mai multe vedete din showbiz-ul românesc și este cea care le îmbracă, printre altele, pe Gabriela Firea și Viorica Dăncilă.

  • Sursă foto: Instagram Dana Budeanu

Vezi și: 

Dana Budeanu a fost concediată de ProTV și refuză să-și prezinte scuze după mesajul distribuit și de contul Gabrielei Firea La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (57)
ray51  •  01 Martie 2020, 09:22

Gata, ti-ai mai facut un client pe cai mari!...

Paul Dima  •  30 Decembrie 2019, 19:40

Personal o apreciez pe această domniță pt că are curajul să spună ceea ce gândește Dar adevărul doare și pe multi îi deranjează deoarece ei îi apreciază doar pe "*** !!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Emil Sabau  •  11 Decembrie 2019, 07:19

Moima asta ofilita e un fel de guru ....ce zice ea apoi musai asa-i.O *** nimic mai mult

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1