GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PREZIDENȚIALE

VIDEO Fake news cu Dan Barna și Emeric Ienei? Ce a declarat soția legendarului antrenor despre momentul interpretabil de la Oradea

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 10:13

Dan Barna, 44 de ani, candidatul alianței USR-PLUS la prezidențiale, s-a întâlnit cu Emerich Ienei (82 de ani) pe străzile din Oradea.

Aflat în campanie la Oradea alături de câteva zeci de susținători, Barna s-a întâlnit în centrul orașului cu antrenorul celei mai mari performanțe din istoria fotbalului românesc, câștigarea Cupei Campionilor cu Steaua, în 1986.

După un schimb de amabilități de câteva zeci de secunde, Barna a fost protagonistul unui moment ciudat, oferindu-se să îi acorde lui Emerich Ienei un autograf pe un pliant. A cerut apoi la rândul său unul, la câteva secunde după ce o voce din mulțime a strigat: „Nea Imi, acum dați-i și dumneavoastră un autograf!”.

Fake news?

Clipul video a devenit viral pe internet, rostogolind ideea că Barna nu l-a recunoscut pe Ienei și l-a tratat ca pe un simplu alegător. Gazeta Sporturilor a încercat să lămurească situația, contactându-l pe legendarul antrenor, la telefonul căruia a răspuns soția, pentru că el se afla la tratament.

Soția lui Emeric Ienei, Ileana, a declarat pentru GSP.ro: „Am fost cu soțul meu în acel moment. Din moment ce dânsul (n.r. Dan Barna) a venit să ne salute, e evident că ne-a recunoscut”.

Varianta lui Dan Barna

La Oradea am avut bucuria să îl întâlnesc pe Emerich Jenei

Micile bucurii mari ale campaniei Ieri, la Oradea, am avut bucuria să îl întâlnesc pe Emerich Jenei, un senior distins cu seninătate în vorbă și în privire. Eram prea mic pentru a-mi aminti performanțele Nadiei sau ale lui Năstase, astfel încât marile bucurii sportive ale copilăriei mele se numesc Craiova Maxima din '83 a lui Ilie Balaci, extraordinara olimpiada a României la Los Angeles în '84 și Steaua lui Emeric Ienei din '86. Emeric Ienei este unul din oamenii care ne-a arătat tuturor că dacă crezi în victorie și muncești ea va veni cu siguranță. Am fost onorat și emoționat să am cu el un dialog de câteva minute în care m-a încurajat, la finalul căruia, cu umor și eleganță, am făcut și un schimb de autografe. Îi doresc sănătate și sper să ne vedem din nou cât mai repede. P.S.: Fake news-ul că nu l-aș fi recunoscut e la fel de credibil precum informația că s-a aflat că nu beau apa lichidă.

Publicată de Dan Barna pe Vineri, 25 octombrie 2019

CV EMERIC IENEI

31 de meciurica antrenor pentru Steaua are Ienei în Europa: 13 victorii, 8 egaluri, 10 înfrângeri. Are două participări ca antrenor la turneele finale CM 1990 și CE 2000

antrenat

 

trofee

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
boierasul
boierasul  •  26 Octombrie 2019, 06:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

)))) amice cu nick inteligent ales , nu mai dezinforma , Barna are deschis dosar penal la DNA . Probabil ai vrut sa spui ca diferenta dintre el si Dragnea este ca el inca nu are o sentinta definitiva data de un tribunal. Va veni si ziua aceia si va locui alaturi de Dragnea ))))

maresal_rinu
maresal_rinu  •  25 Octombrie 2019, 21:36

Cu atat mai mult esti penibil daca l-ai recunoscut. E ca si cum CTP s-ar oferi sa il invete tenis pe Nadal.

boierasul
boierasul  •  25 Octombrie 2019, 19:35

Si Dragnea a facut baie de multime si a dat autografe inainte de a intra in puscarie )))) tinand cont ca AMANDOI ( Barna + Dragnea) sunt invinuiti de DNA de aceleasi fapte de coruptie ,cred ca Barna ar trebui sa se gandeasca mai serios la puscarie decat la presedentie ))))))) PS-- ce frumos a luptat Barna cu .... ciuma rosie facand afaceri cu CJ Teleorman )))))

Vezi toate comentariile (43)
Comentează