GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CINEMATOGRAFIE

VIDEO Filmul "Fotbal infinit" al lui Corneliu Porumboiu a primit aprecieri la Festivalul de la Berlin! Când va putea fi urmărit în România

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 14:59

"Fotbal infinit", cel mai nou film regizat de Corneliu Porumboiu, s-a bucurat de aprecierea criticilor la Festivalul de la Berlin, iar din 9 martie va intra în cinematografele din România.

Personajul principal e Laurențiu Ginghină, un funcționar la Prefectura Vaslui. Acesta se ocupă de 30 de ani să revoluționeze regulile fotbalului.

"În spatele poveştilor şi întrebărilor lui Laurenţiu mi-am dat seama că există un conflict între lege şi libertate, o tematică ce m-a interesat întotdeauna. Eu sunt un fel de arbitru. Decizia de a apărea în film a fost una funcţională, pentru că nu puteam să las personajul singur. Am intervenit doar acolo unde era nevoie de mine", a declarat regizorul, conform Mediafax.

Fotbal infinit» are momente reuşite de umor fin, care alternează cu introspecţii subtile ale unui protagonist neconvenţional", notează The Hollywood Reporter.

Fiul fostului arbitru Adrian Porumboiu e la al doilea film despre fotbal, după "Al doilea joc", care prezenta un dialog între regizor și tatăl lui.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează