GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  X FACTOR

VIDEO Fostul "adversar" al lui Mircea Sandu a venit cu manechinul pe scenă la X Factor

Petru Bucur Volk pe scenă la X Factor
Petru Bucur Volk pe scenă la X Factor

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2011 16:21

Probabil că pe Mircea Sandu l-a apucat durerea de cap atunci cînd l-a văzut pe Petru Bucur Volk venit pe scenă la X Factor cu o "asistentă" de carton la concursul organizat de Antena 1 şi la care premiul cel mare este de 200.000 de euro.

Petru Bucur, 60 de ani, este omul cu care preşedintele FRF a avut mai multe procese în urma pariului de 2.000 de euro pe care l-ar fi făcut în 2003, înaintea jocului România-Danemarca 2-5. "Mircea Sandu nu a plătit pariul. M-a tot dus cu zăhărelul. M-a dat în judecată pentru şantaj şi a pierdut. Apoi l-am acţionat şi eu în instanţă pentru denunţ calomnios. În noiembrie 2009, Tribunalul Bucureşti a dispus începerea urmăririi penale împotriva lui. Ori recunoaşte public că nu are onoare, ori îmi dă banii", spunea Volk la începutul lui 2010. Pînă la urmă, acesta ar fi intrat în posesia banilor şi nu a mai continuat protestele.

Vezi AICI imagini de la X Factor cu Petru Bucur pe scenă.

"Sunteţi simpatic, ne-aţi distrat, dar nu am cum să vă dau un vot favorabil", i-a spus Adrian Sâna, unul dintre membrii juriului, completat de Mihai Morar: "Sunteţi simpatic, dar doar atît". "Participarea dumneavoastră se opreşte aici", a spus şi Paula Seling.

Participantul nu a părut afectat că juriul nu a apreciat cum a interpretat "20 de ani" şi "Marina" şi a părăsit scena mulţumit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fann_liverpool
fann_liverpool  •  09 Octombrie 2011, 16:47

tiki taka Barcelona

Vezi toate comentariile (1)
Comentează