GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CAMPIONATELE EUROPENE DE CULTURISM

VIDEO+FOTO 7 medalii pentru România la CE de Culturism și Fitness

Foto: Marius Portik +19   FOTO
Foto: Marius Portik

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 18:01

România a câștigat a treia oară medalia de aur la fitness masculin, prin Scânteian Sebastian, în cadrul Campionatelor Europene de Culturism și Fitness desfășurate la Santa Susanna, Spania.

În 2016 trofeul a fost câștigat de Alexandru Roatiș, iar triplul campion mondial, Lucian Popa, a fost cel care a urcat pe prima treaptă a podiumului în 2015. La aceeași probă, Junior Men`s Fitness, Ovidiu Butoieru a reușit să câștige pentru România și medalia de bronz.

În total, lotul național s-a întors cu 7 medalii de la cea mai importantă confruntare continentală, 1 de aur, 2 de argint și 4 de bronz.

"Se pare că de la an la an iubitorii acestui sport fac eforturi din ce în ce mai mari să arate bine la vârste înaintate. M-a fascinat foarte mult categoria de vârstă «peste 65 de ani». Sincer vă spun că i-am admirat pe toți cei șase finaliști și mi-am zis că aici trebuie să ajung și eu.

Este greu, dar nu imposibil atunci când te respecți și când ai în spate niște persoane dragi și iubitoare, care te susțin necondiționat", a declarat Costel Torcea, medaliat cu bronz, antrenorul lotului național de culturism și fitness.

performanțele de anul acesta de la CE:

AUR:

  • Scânteian Sebastian - Junior Men`s Fitness

ARGINT:

  • Fărcaș Bogdan - Men Classic Bodybuilding 168 cm
  • Fărcaș Bogdan - Games Classic Bodybuilding -175 cm

BRONZ:

  • Pop Andrei - Master Men`s Bodybuilding, 45-49 ani, -80 kg
  • Torcea Costel - Master Men Bodybuilding, +50 ani, -80kg
  • Ilinca Costin - Master Men`s Physique, +50 ani
  • Butoieru Ovidiu - Junior Men`s Fitness

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează