DIVERSE  ·  MEMORIAL

VIDEO+FOTO Glorii ale fotbalului băcăuan au luat parte la memorialul Florin Ganea

Articol de - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 16:58

Astăzi, la Bacău, a avut loc memorialul Florin Ganea, unde au participat mai multe dintre fostele glorii ale fotbalului băcăuan.

Printre cei prezenți s-au numărat Florin Lovin, Andrei Cristea, Vasile Jercălău, Giani Căpușă, Petrică Firici, Marius Croitoru, Axinte, Trofin, Gireadă, Daniel Bogdan sau Petcu.

Fostul portar al Bacăului și Craiovei, Daniel Bogdan, a venit special pentru acest eveniment tocmai din Anglia, unde locuiește. În tribune au fost aproximativ 100 de persoane care au asistat la spectacol.

Florin Ganea a murit în 2015 la vârsta de 39 de ani în urma unui infarct apărut după mai multe partide de fotbal jucate pe un teren sintetic.

Florin Ganea are peste 200 de meciuri în prima ligă și a evoluat la FCM Bacău, Cetate Tg. Neamț, Laminorul Roman, Gloria Bistrița și Unirea Urziceni.Gestul total neașteptat făcut de prima și ultima soție a lui Cristi Borcea
Libertatea
Comentarii (2)
para.para  •  22 Decembrie 2017, 20:31

De ba, daca doar trecea pe langa sediul fcsb sau macar pe langa sediul gsp, acum era considerat fosta mare legenda stelista si aveati mai mult rating cu acest articol.

sooos1ck  •  22 Decembrie 2017, 18:16

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace; FCM Bacau a avut echipa buna, e mare pacat ca multe echipe din orasele mari, cu suporteri multi nu mai sunt in prima liga!

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1