GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MOȘ NICOLAE LA ȘCOALĂ

VIDEO+FOTO Rivalitatea dintre Steaua și Dinamo s-a mutat la școala generală! "Moș" Marius Niculae, dar și alți sportivi au împărțit cadouri copiilor

Foto: Alin Grigore / Gazeta Sporturilor +30   FOTO
Foto: Alin Grigore / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2017 14:11

La școala generală "Tudor Arghezi" din Capitală a avut loc astăzi un eveniment dedicat zilei de Moș Nicolae.

Mai mulți foști și actuali sportivi i-au vizitat pe copii pentru a le împărți dulciuri. Pe lângă deja tradiționalele ciocolate și cornuri, sportivii au fost nevoiți să ofere și autografe copiilor.

Dinamoviștii Tibor Selymeș și Marius Niculae, dar și steliștii Nana Falemi și Virgil Stănescu au dat nas în nas în fața copiilor și s-au contrat în glumă pe seama rivalității dintre Dinamo și Steaua, copiind intrând și ei în joc.

Ramona Farcău, Iulia Curea, Paula Ungureanu, Monica Niculescu, Irina Begu și Dan Chilom au fost ceilalți invitați de marcă de la acest eveniment.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează