GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

VIDEO&FOTO Vă mai amintiți de tipa care a făcut senzație la SuperBowl 2015? Iată ce face acum

Articol de GSP - Publicat joi, 01 februarie 2018 09:56

Charlotte McKinney a surprins plăcut la SuperBowl 2015, an în care a jucat într-o reclamă care a rămas în memoria microbiștilor din toată lumea.

Fotomodelul a promovat un produs al unui lanț de magazine fast-food printr-o filmare în care apare aparent goală în timp ce se plimbă într-o piață.

De atunci, cariera ei se află în continuă ascensiune. Mulți au comparat-o cu Kate Upton. Au venit și mai multe propuneri de colaborare atât pe partea de modelling, cât și pentru a promova diverse produse.

Acum, ea vrea să treacă la nivelul următor și dorește să devină cântăreață. A început deja să lucreze la câteva melodii pe care urmează să le lanseze.

Ediția din acest an a SuperBowl va avea loc pe 5 februarie, urmând să se dispute între New England Patriots și Philadephia Eagles.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează