DIVERSE  ·  INEDIT

VIDEO Gigi Becali, sponsor la Eurovision pentru un concurent care e fan al Rapidului

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 20:42

De-a lungul timpului, Gigi Becali a făcut multe donații, în special în cauze caritabile. Patronul de la FCSB a susținut, însă, și cauze mai puțin știute, iar una dintre ele a fost dezvăluită recent de un artist.

Andrei Ștefănescu, component al trupei Todomondo, câștigătoare Eurovision România în 2007, a declarat, conform libertatea.ro, că Becali a susținut trupa lui cu 5.000 de euro în finala europeană de la Helsinki pentru ca spectacolul României să fie perfect.

Andrei e fan declarat al echipei Rapid.

Gigi Becali m-a ajutat pe mine direct, în 2007. Lumea trebuie să ştie. În 2007 sau 2008, când am câştigat noi Eurovision România, am plecat la Helsinki. La Helsinki, din păcate, pentru scenografia noastră… Noi aveam nişte momente, voiam nişte artificii, nişte perdele de artificii care să sară de sus. Aşa era momentul nostru gândit la Bucureşti.Neavând posibilitatea, costau 5.000 de euro ce ne trebuia… N-am avut la cine să apelăm şi am apelat la Gigi. Gigi Becali a zis: «E pentru România? Îţi dau banii». Şi ne-a dat cei 5.000 de euro, cu care noi am reuşit să facem momentul să arate foarte bine România. Noi eram România în momentul acela.”, a afirmat Andrei Ștefănescu.

Anul acesta competiția națională Eurovision a fost câștigată de Ester Peony cu piesa „On a Sunday”.Cum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Snooker
Finala CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1