GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MITING

VIDEO IMAGINI FABULOASE! Adrian Mititelu a fost şef de miting după alegerile prezidenţiale de aseară!

Articol de GSP - Publicat luni, 17 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 noiembrie 2014 15:17

Ieri au avut loc alegerile pentru viitorul preşedinte al României, iar Klaus Iohannis l-a învins pe favoritul Victor Ponta cu 9 procente diferenţă, cu 54,50% la 45,49%.

Aseară, tîrziu, în marile oraşe din ţară au avut loc mitinguri de susţinere a noului preşedinte. Nu a lipsit nici în Craiova, iar şef de miting a fost chiar Adrian Mititelu, cunoscut adversar al primarului PSD Olguţa Vasilescu!

Într-un filmuleţ senzaţional apărut pe reţelele de socializare, fostul patron al Universităţii apare fără ochelari, în timp ce îl susţine pe contracandidatul lui Victor Ponta!

Vezi VIDEO cu fostul patron al Universităţii Craiova!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
iuflo
iuflo  •  18 Noiembrie 2014, 14:40

mititel boovean ce crezi ca obtii amnistiere de la johannis? ori poate crezi ca o sa-ti dea actuala echipa tie? ori o condamna pe vasileasca ca esti tu prost si ai distrus un oras? o sa-ti transmita "sasu" doua cuvinte: - pa!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 Noiembrie 2014, 23:17

tot ajunge la Bulau.

fcu1948
fcu1948  •  17 Noiembrie 2014, 19:22
Postat de antalmihai pe 17 Noiembrie 2014, 18:41

MAI BINE DUTE TU SI FA TI O POZA CU PATRONUL,PARDON ,FRAIERU CARE SI A BATUT JOC DE O ECHIPA LEGENDA DIN ROMANIA ! SI NU UITA,ASTEAPTA SA SI REZOLVE EL PROBLEMELE : ADICA PINA ACUM 3 ANI, DE ACUM INCOLO 3 ANI DE JUDECATI ... INCA 2 ANI PINA STRINGEM BANI... INCA 4 ANI IN CEL MAI BUN CAZ CA PLECAM DIN LIGA 4 .... ASTEAPTA TU DESTEPTULE...AR TREBUI APRECIATA FEMEIA ASTA!.RESPECT OLGUTA !

Scuze! Trebuia să-ți spun să te duci la școală, pe acolo nu ai dat nici măcar în vizită. Și se vede! Și da, prefer să aștept 10 ani pentru adevărata Universitatea Craiova, decât să susțin o clonă mizerabilă născută la inițiativa lui sandu și a unei femei bolnave de putere. Răbdarea e o virtute, trădarea nu!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close