GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COVID-19

VIDEO. Imagini geniale cu Gabi Balint izolat în casa de la Bistrița! S-a echipat ca la carte pentru o cursă inedită :D

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2020 20:25

Marea pasiune din viața lui Gabi Balint, pe lângă fotbal, e motociclismul. De multe ori, Gabi Balint a vorbit despre asta și a dezvăluit curioșilor că pe vremea când juca fotbal nu avea voie să să urce pe motocicletă.

"Îmi plăceau motocicletele de când jucam fotbal, numai ca atunci nu puteam, nu avem voie. Era trecut în contract că nu aveam voie să mă plimb cu motocicleta sau să schiez. Acum am un motor Harley Davidson cu care merg aproape peste tot", spune fostul internațional.

O tură de "motor" prin grădină

Cum acum s-a izolat la casa de vacanță de la Bistrița, alături de soția Luciana și cățelul Ozzy, Gabi Balint și-a surprins prietenii virtuali.

Și-a scos outfitul de motor din dulap, s-a echipat regulamentar cu geaca de piele Harley Davidson și cu casca de protecție și-a dat o tură de grădină cu... mașina de tuns iarba!

"Merg cu motorul pentru că mă deplasez mai repede decât cu maşina, e un hobby, dar fac şi economie, consumul mediu fiind de cinci litri la suta de kilometri. Din când în când, mă mai dau şi cu bicicleta, pentru că astfel fac şi mişcare"
- Gabi Balint

+45 FOTO

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

CITEȘTE ȘI:

Radu Banciu, șocat de ce a găsit în plicul cu amenda de la poliție: „Domnu' Gigi, ieșiți la înaintare!”

VIDEO A apărut tabela pe Ghencea! „Sper că aceste imagini vă încântă” + Noutate absolută: tribună la jumătate și plexiglas pentru a nu obtura biserica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează