GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACCIDENT

VIDEO Imagini şocante! Un wrestler a murit în timpul unui meci » Iniţial s-a crezut că totul face parte din scenariul luptei şi bătaia a continuat

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 martie 2015 11:33

Pedro Aguyao Ramirez, unul dintre cei mai apreciaţi luptători de wrestling din Mexic, a murit în timpul unei lupte.

Ramirez, 35 de ani, a murit în timpul unui meci cu Ray Misterio, unul dintre cei mai cunoscuţi wrestleri mexicani.

Acesta a fost lovit în cap cu piciorul şi a căzut cu gîtul pe corzile ringului, unde a mai fost lovit încă o dată.

Iniţial s-a crezut că totul face parte din scenariul luptei şi meciul a continuat. Ulterior, luptătorii şi cei de pe margine au văzut că Ramirez nu se mişcă şi au sărit să-i acorde primul ajutor, dar a fost prea tîrziu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
xmanjp
xmanjp  •  24 Martie 2015, 18:32

luvitura nu a fost cauza din care murit ,cred ca a fost cu totul altceva ,combinatie de steroizi ,lovituri vechi sau inima a cedat

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Martie 2015, 16:14
Postat de turcescu pe 24 Martie 2015, 12:55

DECAT SPORTURI VIOLENTE, MAI BINE ASTA. ACEST INCIDENT A FOST NEFERICIT. VOM VEDEA ADEVARATA CAUZA IN CURAND, POATE CA A FACUT ATAC DE CORD, POATE CA UNUL DINTRE EI A FACUT O EROARE. A MAI MURIT UNUL DE LA UN SALT DE LA CATIVA ZECI DE METRI ACUM 20 DE ANI.

”DECAT SPORTURI VIOLENTE, MAI BINE ASTA....” !!!!! Adevarul ca asta e un fel de sah dansant ! ....M-am uitat la reluari si cred ca el s-a lovit când a cazut din ring, se vede ca la urcare e anemic, apoi vine si acea lovitura ..... Ziceai ca ca asta nu e sport violent ? Nu toate loviturile sunt mascate...eu cred ca asa cum CNA-ul oprise acum ceva timp desenele cu Tom si Jerry ca sunt prea violente ( !!! ), ar trebui ca aceasta panarama de asa zis sport la care se uita foarte multi copii sa fie difuzat dupa ora 23 cel putin ! Nu de alta dar ca si acele lupte in cusca, nu au absolut nimic educativ !

spivak
spivak  •  24 Martie 2015, 14:04

Trebuie să fii tălâmb rău ca să te uiţi la wrestling.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează