GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INVESTIȚIE

VIDEO Imagini spectaculoase filmate cu drona, la stadionul Arcul de Triumf » S-a trecut la lucrările interioare

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 17:38 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 17:57

Stadionul Arcul de Triumf e primul care va fi gata din cele trei din București. 

Se muncește la intensitate maximă, iar în cele mai recente imagini postate Compania Națională de Investiții se poate vedea progresul din ultimele luni.

CNI a publicat astăzi imagini filmate cu drona, iar o mare parte din stadion este gata. S-au montat toate scaunele, la fel și tabela de marcaj. Muncitorii lucrează în interiorul arenei, la elementele decorative. Mai mult, a început deja amenajarea vestiarelor, iar primele porți de rugby au fost deja montate.

E forfotă serioasă pe șantier. În ultimele zile au intrat în rol electricienii, urmând ca în perioada următoare să fie montată și instalația de nocturnă.

Un detaliu arhitectural deosebit e cel legat de artificiul găsit de constructori pentru a nu obstrucționa vederea spre Mănăstirea Cașin. Nu vor fi scaune în zona respectivă, ci va fi montat doar un plexiglas.

Disputat de rugby și fotbal

FCSB și Rapid au anunțat că își doresc să evolueze acolo, giuleștenii până va fi gata propria lor arenă, însă Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, a replicat vehement: "Acest teren a fost conceput pentru rugby. Proiectul a fost gândit pentru sportul cu balonul oval, aici fiind leagănul acestei discipline. Nu a fost vorba niciodată despre desfășurarea unor meciuri oficiale de fotbal".

8.207 de locuriva avea noua capacitate a stadionului Arcul de Triumf din București

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Dezvăluire-bombă a lui Anghel Iordănescu » Ce s-a întâmplat înainte de arestarea lui Gică Popescu: „L-am sunat și i-am spus, Mircea Sandu mi-e martor”

EXCLUSIV / UPDATE Încă un șoc la Dinamo! Cine sunt cei 6 jucători depistați pozitiv cu coronavirus + ce se întâmplă cu meciul de azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
rocky2
rocky2  •  17 Iulie 2020, 22:43
Postat de kordell pe 16 Iulie 2020, 18:40

Si de ce trebuie sa se vada magaoaia de pe stadion ?

Asa a vrut primul preacuvios al tarii, in cucernicia sa enorma!:)))

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  17 Iulie 2020, 11:52

Voi vati pus intrebarea ! Care este rostul in a construi atatea arene cand fotbalul romanesc e la pamant ! nu se gaseste un investitor care sa dea un leu pe dinamo ?? majoritatea echipelor din liga 1 nu isi permit chiria unui asemenea stadion !!! nu isi permit nici facturile de utilitati la asemenea stadioane =)) Ceva politic se urmareste ! cascati bine oameni buni ca astia deacum ne indatoreaza si nepotii la nepoti !!!

eugen_76pan
eugen_76pan  •  17 Iulie 2020, 09:15

Urat stadion

Vezi toate comentariile (6)
Comentează