GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

VIDEO Iubita unui titular de la FCSB, vedetă într-o manea cântată de Florin Salam

Foto: Instagram +20   FOTO
Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 14:47

Dragoș Nedelcu, 21 de ani, formează de câțiva ani un cuplu cu Flavia Delcă, o tânără studentă din Constanța, care pare pasionată de manele.

Aceasta a și jucat într-un clip realizat de Florin Salam, alături de Lucian Prințu, fiind tânăra care face figurație. Piesa se numește „Ești elegantă” și videoclipul a fost lansat în 2017.

Povestea de dragoste dintre Nedelcu și Flavia a început cu stângul, fotbalistul de la FCSB furându-i iubita unui alt jucător din Liga 1, mijlocașul Ronaldo Deaconu.

 

poza1 +21 FOTO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Ianuarie 2019, 19:40
Postat de bogat pe 28 Ianuarie 2019, 17:21

este o diferenta mare intre cele care asculta si 1-2 manele la vreo petrecere si cele care se inghesuie sa dea din fund prin videoclipurile manelistilor. Tipa asta e din categoria a doua, e un hardcore admirator al genului, si asta spune multe despre ea. Nu stiu la ce e studenta dar as paria ca tanara e pe la Spiru sau echivalent, o viitoare "economista" sau "procuroare". Inainte vreme era greu de conceput sa existe in Romania o studenta cu astfel de gusturi radicale. Nu ca ar fi fost exmatriculata dar nu ar fi reusit niciodata la examenul de admitere. Ma rog, asta e nivelul si la asa fotbal precum la noi, asa fotbalist si asa prietena.

Cu alte cuvinte, am văzut ce-i poate capul și lui Nedelcu. L-am supraestimat!

zidane92
zidane92  •  28 Ianuarie 2019, 19:36

Imaginea societatii romanesti intr-un singur articol: - " iubirea sincera" domnisoara l-a lasat pe deaconu care la chiajna castiga cateva mii de euro pentru nedelcu care ia 15k la fcsb, pentru ca o suma frumoasa in mii de euro produce iubirea sincera; - " manelizarea" - domnisoara joaca intr-un superb clip de manele nu in vreo piesa de teatru sau film - "FCSB" - artista neaparat trebuie sa fie iubita vreunui fecesebist, clona din mogosoaia sat care a inlocuit fraudulos brandul STEAUA, club care calca in picioare regulamente si legi pentru ca e jupanul albanez acolo care da cu banul in toate directiile.

ioio64
ioio64  •  28 Ianuarie 2019, 19:01

poftim stire de sport! ați uitat sa scrieți ca n urma unei anchete facuta in colaborare cu cotidianul de mare tiraj cancan, fata asta face si ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează