DIVERSE  ·  JACKIE CHAN VS BRUCE LEE

VIDEO Jackie Chan, despre bătaia cu Bruce Lee: „M-am prefăcut că mă doare ca să îi atrag atenția”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 18:34

Jackie Chan (65 de ani) și-a amintit cel mai frumos moment al carierei de actor. E vorba despre momentul în care a fost pe aceeași scenă cu idolul său Bruce Lee.

Jackie Chan și-a început cariera cinematografică făcând cascadoriile actorilor celebri ai vremii. În 1972 și 1973, Chan a lucrat și în două dintre filmele lui Bruce Lee, „Fist of Fury” și celebrul „Enter The Dragon”.

„Când era tânăr, am luptat cu Bruce Lee pe aceeași scenă. Am stat în spatele camerei și am tot așteptat. Eram pregătit. A venit și momentul în care trebuia să ne luptăm, eu eram un tânăr cascador, obișnuit să o încaseze. 

Dintr-odată privirea mi s-a încețoșat. Bruce Lee era cu un băț asupra mea, cred că mă atinsese. M-am simțit un pic amețit. M-am uitat la el. Nu făcea nimic, se uita la toată lumea și juca rolul în continuare. Până directorul a spus gata. 

Apoi a țâșnit către mine, m-a ridicat și mi-a cerut scuze. Nici nu mă mai durea, eram tânar, dar m-am prefăcut că mă doare pentru a-i atrage atenția. Cred că e cel mai bun moment din cariera mea. A discutat cu mine atunci, m-a întrebat cum mă cheamă, ce stil de luptă practic. De atunci mă striga mereu Jackie”, a povestit Jackie Chan. 

Vezi și:

VIDEO Singurul filmuleț cu Bruce Lee într-o luptă MMA! Imagini incredibile publicate după jumătate de secolMotivul perchezițiilor făcute azi la mai multe locuințe ale Duduienilor. Întâlniri secrete desfășurate între șefi ai Poliției Române și interlopi periculoși. Ce ar căuta, de fapt, poliția
Libertatea
Comentarii (5)
since1907  •  21 Octombrie 2019, 22:55

Bâta ma, nu bat

dragos_chiva  •  21 Octombrie 2019, 21:05

Părerea mea este că marmota învelea ciocolata în poleială, nu credeți?

torque07  •  21 Octombrie 2019, 19:46
Postat de cneius pe 21 Octombrie 2019, 19:09

"...era cu un băț asupra mea" ???

Da..si l-a lovit peste antebrat...restul povestii i-l stii :))))

Vezi toate comentariile (5 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×