GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RECLAMĂ

VIDEO Lionel Messi apare în ultima reclamă a Băncii Transilvania: „Nu ați crezut, dar e pe bune!”

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 13:46

Lionel Messi (32 de ani), superstarul argentinian de la Barcelona, apare într-un spot publicitar folosind un card Mastercard al Băncii Transilvania.

„Poate nu ați crezut, dar e pe bune. Messi și-a luat STAR Card de la BT și plătește cu el peste tot. Reprize neîntrerupte de shopping all the way!”, au scris reprezentanţii Băncii Transilvania deasupra reclamei postate pe Facebook. 

Banca Transilvania a mai derulat de-a lungul timpului şi alte campanii ce au vizat lumea sportului, reclamele cu Simona Halep ajungând până în Times Square din New York

Banca Transilvania, înfiinţată în 1993, la Cluj-Napoca, e printre cele mai mari trei bănci din România, ca nivel de operațiuni.

Jose Mourinho recunoaște: „Lionel Messi ne-a făcut niște antrenori mai buni. Este dramatic și minunat în același timp”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cfrinho
cfrinho  •  07 Ianuarie 2020, 16:20

Nu e banca romaneasca, doar numele e de ea. In Romania nu exista banci romanesti, doar banci cu capital strain. Finantele tarii nu apartin Romaniei...asa cum nu apartin Romaniei, industria, padurile, gazul, petrol, aurul si minereurile, 50% din terenurile arabile, padurile, energia, distributia alimentara...sa continui!? :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează