GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANIVERSARE

VIDEO Marcel Răducanu a împlinit 65 de ani: „Borussia Dortmund a scris mare pe site despre mine” + Ce probleme de sănătate are: „După 9 operații, sunt ca o mașină dusă la Ciclop”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 23:11

Marcel Răducanu a împlinit astăzi 65 de ani. Fostul fotbalist al Stelei și al Borussiei Dortmund a vorbit despre problemele medicale pe care le are și despre oamenii care i-au fost alături astăzi.

„Am niște dureri groaznice la coloană. De abia mă mișc, după ce am făcut aici, în Germania, o operație la coloană. Cred că mi-au atins un nerv. Bine și eu am avut un accident postoperator, am căzut la un antrenament pe umărul cu probleme. 

Am avut și ceva noroc pentru că, fiind fost sportiv de performanță, am știut să cad, altfel rămâneam acolo, întins pe teren.Nici nu mai pot să mă întorc, mă doare rău, După nouă operații, sunt ca o mașină dusă la Ciclop, trebuie să-mi refacă totul.
 

Trebuia să fiu internat de vineri, 18 octombrie, la un spital pentru cei care suferă de dureri lombare de lângă Dormund, dar m-au trimis acasă pentru că n-au avut locuri. Probabil că s-au gândit să stau și eu lângă familie de ziua mea. Am vorbit cu doctorii de acolo și mi-au spus să revin pe 6 noiembrie. Mă internez acolo nouă zile, stau până pe 15 noiembrie. Sper să mă simt mai bine după tratament”, a declarat Marcel Răducanu pentru Libertatea

Urări de la Dortmund și Burleanu

„Borussia Dortmund a scris pe site mare, frumos, un mesaj pentru mine. Și domnul Burleanu mi-a scris de dimineață, foarte devreme. Am fost încântat. Mi-au scris colegii mei, am primit telefoane, mesaje pe Whatsapp. De la an la an primesc și mai multe. Nu știu dacă merit așa ceva.  

Anul acesta am sărbătorie alături de familie. Acum sunt cu soția, ne uităm la televizor și bem un pahar cu vin. Anul trecut am avut niciun chef să sărbătoresc. A plecat de lângă noi Iliuță (n.r. Ilie Balaci). Nu am mai avut niciun chef să sărbătoresc când am aflat asta”, a spus Răducanu la TV Digi Sport. 

CV MARCEL RĂDUCANU 

  • DESEMNAT cel mai bun fotbalist român în 1980
  • A JUCAT 229 meciuri la Steaua, pentru care a marcat de 94 de ori
  • DUBLU CAMPION al României (1976, 1978)
  • DUBLU CÎŞTIGĂTOR al Cupei României (1976, 1979)
  • A JUCAT de 21 de ori pentru România, pentru care a marcat de 3 ori
  • A JUCAT 163 de meciuri la Borussia Dortmund, pentru care a marcat de 31 de ori

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
carol_k
carol_k  •  22 Octombrie 2019, 09:48

Marcele, cred ca s-au adunat toti puii de blestem din partea adversarilor pe care i-ai umilit cu driblingurile tale, i-ai insirat ca pe margele, i-ai tavalit prin noroaie din fenta, le-ai "rupt coloana" in incercarea lor disperata de a-ti lua mingea. Eu ma bucur ca am fost acolo, in Ghencea si te-am prins jucand, facand spectacol. La tine nu exista incrancenarea de acum, totul era o fantezie, un joc din placere, ca pe maidan. Asta este, o sa treci tu si peste asta, o sa driblezi si sciatica, ai facut-o cu adversari mai puternici. Multa sanatate!

mongolia2060
mongolia2060  •  22 Octombrie 2019, 09:44
Postat de rivaldinho pe 22 Octombrie 2019, 06:01

A fost supraevaluat, nici vorba la nivelul lui Lita Dumitru sau Iordanescu. Pe vremea aia Dortmund nu reprezenta nu stiu ce oricum! De aia i se ofera atat de multa notorietate. In vremurile alea aveam jucatori si cluburile toti puternici in tara...

Nea Tinel l-a preferat pe Balaci titular in celebrul meci de pe Wembley. A fugit la timp, nu doar speriat de amentintarile lui Olteanu, probabil si din cauza concurentei cu Puiu. A fost bun, RAREORI determinant. Lita avea talent cu carul, insa “bagabont”, s-a tinut numai de blaturi, mai rau decat un bucatar- cofetar. Iordanescu a confirmat din plin, devenind un simbol ros- albastru.

7manuel
7manuel  •  22 Octombrie 2019, 08:16
Postat de andrei.f pe 22 Octombrie 2019, 00:47

Tradator de tara !

Esti copil de comunist?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează