GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VIDEO

VIDEO Mesajele care l-au motivat pe Lionel Messi: "N-o să fii niciodată cel mai bun! N-o să marchezi niciodată cu capul sau cu piciorul drept!" :X

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 martie 2015 14:10

Lionel Messi s-a confruntat la începuturile sale în fotbal cu tot felul de momente grele. Problemele de sănătate puteau să-l împiedice să ajungă să ofere astăzi mostre de magie pură. Barcelona l-a "adoptat" şi s-a ocupat să aibă toate condiţiile pentru a creşte şi pentru a face performanţă. 

Dar drumul n-a fost deloc lin şi, ca mulţi alţi copii, şi superstarul argentinian a întîlnit persoane care n-au avut încredere în forţele şi în talentul lui. Ultimul clip adidas chiar despre asta vorbeşte. Despre cum Messi a trecut peste toate replicile răutăcioase şi descurajante, a muncit şi a ajuns să fie considerat de mulţi cel mai bun fotbalist care a existat vreodată.

Campania care are hashtagul "There will be haters" a adunat cîteva dintre cele mai întîlnite replici cu care s-a confruntat Messi de cînd a început fotbalul.

N-o să fii niciodată suficient de bun sau suficient de mare.
N-o să reuşeşti niciodată în faţa băieţilor mari în Ligă.
N-o să pleci niciodată din oraşul tău şi în nici un caz n-o să reuşeşti în afara ţării, cu siguranţă nu în cele mai puternice campionate.
N-o să marchezi niciodată cu capul sau cu piciorul drept. N-o să reuşeşti nici măcar să stai în picioare. Iar cînd o să cazi, n-o să te mai ridici niciodată.
N-o să cîştigi niciodată un trofeu FIFA Ballon d'Or şi în nici un caz 4 asemenea trofee.
Nu o să baţi niciodată un record şi cu atît mai puţin pe toate.
Nu o să fii niciodată un campion, un erou, o legendă.
N-o să fii niciodată cel mai bun şi în nici un caz cel mai bun fotbalist care a existat vreodată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
mariobross71
mariobross71  •  21 Martie 2015, 07:31
Postat de real09 pe 20 Martie 2015, 21:15

Messi e un fotbalist foarte bun dar Ronaldo este cel mai complet fotbalist care s-a nascut vreodata

ronlado e cel mai bun atlet ;i un foarte bun fotbalist, messi nu e atlet dar e geniu, trebe sa recunosti asta, aici se face diferenta intre fani adevarati si cei de ocazie, daca si fani adevarati ai realului il respecta pe mesi voi cei din romania de ce nu o faceti?? sau ca suntem romani si nu avem tarie de caracter??

real09
real09  •  20 Martie 2015, 21:15

Messi e un fotbalist foarte bun dar Ronaldo este cel mai complet fotbalist care s-a nascut vreodata

playmaker
playmaker  •  20 Martie 2015, 16:57

Ce minciuni sfruntate, majoritatea chestiilor alora nu cred ca au fost spuse vreodata cuiva in istorie=)) Cica "nu o sa castigi vreodata 4 baloane de aur", "Nu o sa bati toate recordurile" etc =))) amuzant

Vezi toate comentariile (10)
Comentează