GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  NUNTĂ NICOLAE STANCIU

VIDEO Nicolae Stanciu, descătușat pe manelele lui Adi de la Vâlcea la party-ul de după nuntă: „Cine e inima mea?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iunie 2019 20:55

Internaționalul Nicolae Stanciu (26 de ani) și Andreea Beldean s-au căsătorit religios sâmbătă, în Alba Iulia, petrecere la care a fost învoit să ajungă și Mihai Pintilii, fotbalistul lui FCSB care a plecat direct din cantonamentul echipei, de la Brașov. 

Duminică, a doua zi după nuntă, invitații au continuat să petreacă pe muzica lui Adi de la Vâlcea, iar cel mai în formă a fost de departe mirele, însă nici mireasa n-a stat deoparte când a fost invitată la dans de Stanciu.

În imagini, Stanciu cântă și gesticulează cu înverșunare la refrenele manelistului, precum un ultras veritabil, și nu se sfiește să se așeze în genunchi pentru a-i face declarații de dragoste proaspetei soții. 


Nicolae și Andreea sunt împreună din 2012, iar fotbalistul a cerut-o în căsătorie pe Andreea Beldean în timpul unei vacanțe romantice la Paris.

Nunta nu l-a prins pe Stanciu în cel mai bun context profesional al carierei. Nicușor a avut probleme cu banii la Al Ahly, apoi a avut prestații mediocre la „națională”, selecționerul Contra dezvăluind ulterior că mijlocașul ofensiv ia în calcul să se retragă de la lot din cauza criticilor. 

Vezi și:

VIDEO+FOTO Nicolae Stanciu și Andreea Beldean s-au căsătorit! Imagini senzaționale de la nuntă: Anamaria Prodan a întors toate privirile + pleiadă de vedete din showbiz

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
wba33
wba33  •  04 Iulie 2019, 12:41

Asta e diferenta intre ei si generatia U21...Ionut Radu nu a vrut sa mai vina la lot din cauza ca se ascultau manele in vestiar...in timp ce amaratul asta le iubeste. Lucru slab si lipsa de cultura...drumul pe care a luat-o cariera lui spune totul.

alexyulyan
alexyulyan  •  24 Iunie 2019, 12:32

Ce *** aveti ma..era nunta omului...putea sa se distreze cum voia. E chiar fain sa-i vezi, se vede ca se iubesc mult, bravo lor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

893496014006517
Marian Dinu  •  24 Iunie 2019, 08:46
Postat de Muzzi Ciprian pe 23 Iunie 2019, 22:51

nu mai poate omu sa se insoare! nu imi zice, faci parte din aia carora nu le plac manelele, dar la petrecere si 2 beri ar merge una?

Nu-ti vine sa crezi ca mai sunt si persoane care nu suporta manelele si poate bea si 100 de beri, ca tot nu asculta aberațiile alea? Mai bine te-ai gandii cat la suta din populatia lumii asculta aceste melodii extraordinare, ai fi uimit cat de putini sunt cei care asculta manele in procente.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează