GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LANSARE

VIDEO Premiera „Între chin și amin”: Kira Hagi a debutat aseară într-un lungmetraj » Ce a spus Gică Hagi la ieșirea din sală

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 09:19

Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, a debutat la 24 de ani într-un lungmetraj. Ieri seară a avut loc premiera de gală a celui mai nou film produs de regizorul Toma Enache, „Între chin și amin".

Un film tribut adus celor care au cunoscut suferința în închisorile comuniste, în special terifiantul „Experiment de la Pitești". 

O peliculă cu momente pe atât de dure, pe atât de adevărate. Deținuții erau loviți cu bestialitate chiar și în momentele în care erau hrăniți sau li se oferea o cană de apă. Deși tema închisorilor comuniste nu este nouă în cinematografia românească, filmul este primul care abordează cruntul "Experiment Pitești".

În rolurile principale ale filmului care de astăzi va rula în cinematografe îi puteți vedea pe Vali Popescu, Constantin Cotimanis, Ana Pârvu, Kira Hagi. Kira a urmat cursurile facultății de Teatru și Film New York din Las Vegas, una dintre cele mai bune școli de practică în producția de film. A mai jucat în scurt-metrajele "București, te iubesc" (2014) și "Fragile" (2017).

"Au fost emoții foarte mari! M-am documentat mult mai mult pentru acest rol și am vorbit cu bunicul meu. Mi-a explicat despre ce-a însemnat «Experimentul Pitești» și dimensiunea acestei tragedii. Mi-a fost un pic greu să-mi intru în rol, chiar a fost dificil... Am jucat un rol foarte dur și un personaj important. 

Au fost multe ore de muncă, dar sunt fericită după lansarea filmului! Este unul foarte trist și puțin cam dur. De ce nu m-am uitat la secvențele cu mine? Pentru că am emoții și nu-mi place să mă uit la mine. Prefer să-mi fac treaba cât mai bine și atât. Urmează proiecte importante în România, dar momentan totul e secret", a spus Kira la finalul proiecției.

"Kira Hagi a fost wow! Este un om extraordinar, foarte bine educat, cu o inteligență emoțională ieșită din comun. Este incredibilă!"
Vali Popescu, actor

Gheorghe Hagi: "Un film frumos, dar puțin cam dur!" 

Din sală nu a lipsit nici Gheorghe Hagi, care a văzut premiera alături de soție, dar și cumnatul Gheorghe Popescu, fostul căpitan al Barcelonei: „Îmi plac filmele care au în spate o poveste, o realitate. Filmul este foarte frumos, dar puțin cam dur. Felicitări celor care l-au făcut! Kira a fost și ea aici, ea este la început și sper să ajungă departe. Mă bucur pentru drumul pe care și l-a ales și o susțin".

VIDEO Premiera „Între chin și amin”: Kira Hagi a debutat aseară într-un lungmetraj » Ce a spus Gică Hagi la ieșirea din sală

Regizorul Toma Enache: " Kira o fată foarte talentată" 

După prima proiecție a filmului la care au asistat în jur de 400 de persoane, regizorul Toma Enache a fost aplaudat la scenă deschisă. 

"E o împlinire că am reușit să fac acest film în care au jucat actori de excepție. Mă bucură foarte mult reacția publicului de la sfârșit, dar și liniștea în care s-a vizionat. Asta spune că oamenii au simțit durerea. Îl prețuiesc pe Gică Hagi și este un om extraordinar. Face lucruri fabuloase! Și e o bucurie că am reușit ca Kira Hagi să debuteze în filmul meu! Este o fată foarte talentată și mi-am dat seama că se potrivește filmului. S-a descurcat excelent, cu un rol foarte bun!", a spus Enache. 

"Kira este o superfată, te face să te relaxezi. Este un partner de film, foarte, foarte bun"
Ana Pârvu, actriță

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
110286907003113
Marcello Kazan  •  03 Octombrie 2019, 09:25

E absolut DEPLORABIL si DEZGUSTATOR ce faceti... Dintre toti cei care au aparut in acest film, o singura persoana merita toata atentia... Daca a-ti lasa-o in pace, poate ca lumea ar mai da doi bani pe actrita Kira, dar daca ne-o VIRITI PE GIT, e pur si simplu dezgustator si NU faceti un serviciu nimanui... in special lui Kira...

963513663764819
Emil Sabau  •  03 Octombrie 2019, 06:03

Sa moara Bibi daca nu-i senzationala familia Hagi.Numai geniu si talent,perle si diamante.

1055832577830821
Mircea Gabriel Bleoca  •  02 Octombrie 2019, 21:27
Postat de cornelconasu pe 02 Octombrie 2019, 18:34

Încă o ....peliculă care se vrea film istoric ! ...Kira Hagi - marea stea a cinematografiei romanești !!!...”s-a documentat de la bunicu..” ??!! Toți au devenit regizori și fac tot felul de parodii, ornate cu minciuni, imagini dure și înjurături în exces să pară mai veridice !

Îți convine, nu-ți convine, fata asta e o excepție de la regulă. De la marea minciună din decembrie '89, mulți părinți au băgat bani grei în odraslele lor și tot proști le rămân. Cu bacul luat cu chiu și vai iar de facultăți nici nu vreau să pomenesc. A "băgat" Gică bani grei dar se vede. Cât despre Ianis să mai așteptăm. Poate confirmă regula!? ????

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close