GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LANSARE

VIDEO S-a lansat clipul de promovare pentru SuperBowl » Actriţa Kate Upton anunţă evenimentul

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 30 ianuarie 2013 18:27

Pe 3 februarie se va juca marea finală Super Bowl, dintre San Franciso 49ers şi Baltimore Ravens. Ediţia cu numărul 47 se va disputa în New Orleans. Kate Upton, iubita jucătorului Justin Verlander, a fost aleasă pentru promovarea evenimentului.

Mercedes este marca ce a cîştigat licitaţia pentru clip în acest an. Pentru cele 30 de secunde, firma germană a plătit aproape patru milioane de dolari, informează elbalonrosa.com

Actriţa şi modelul Kate Upton apare în promo plimbîndu-se graţios pe lîngă băieţii îmbrăcaţi în echipamente, care spală noul Mercedes Benz CLA. (Vezi VIDEO)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
dragos.marinescu
dragos.marinescu  •  29 Ianuarie 2013, 08:08

Cum poate una ca Diana Neacşu sa scrie despre Super Bowl? Fata e mai proasta decat prevede legea. Cum adica "finala Super Bowl"? Adica finala finalei sau cum? Mai departe, cica asta e clipul de promovare. :)) Copila redusa mintal, asta e o reclama la Mercedes ce va fi difuzata si in pauzele de la Super Bowl, in niciun caz nu e clip de promovare al evenimentului. Iar asta e fabuloasa: "plimbîndu-se graţios pe lîngă băieţii îmbrăcaţi în echipamente". Pe bune, vaca asta e platita? Care echipamente tuto? Alea sunt niste tricouri ale lui San Francisco. Tu ai vazut vreodata macar 30 secunde dintr-un meci de fotbal american? CONCEDIATI-O!

emerik23
emerik23  •  24 Ianuarie 2013, 22:05

cel mai tare articol al zilei, de acord cu Ovidiu :)))

valyshefu
valyshefu  •  24 Ianuarie 2013, 20:46
Postat de ervfr pe 24 Ianuarie 2013, 20:22

Parerea mea este ca Ravens va castiga in fata lui '49ers desi californienii au arata ce pot in meciul cu Falcons. Go Baltimore!!!

eu am sa fiu un fan al celor din california si cred ca vor castiga detasat ...cred ca cei din baltimore au avut noroc ca l-au intalnit pe Tom Brady intro zi foarte foarte slaba in AFC Championship ...Go niners!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează