GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ATACAT DE RECHIN

VIDEO S-a născut a doua oară! Un surfer, atacat de un rechin. Totul a fost transmis în direct la TV

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iulie 2015 19:05

Un surfer australian se poate considera cel mai norocos om de pe pămînt după ce a scăpat fără nici o zgîrietură dintr-o luptă cu un rechin.

Mick Fanning, 34 de ani, campion mondial în 2007, 2009 și 2013, a fost atacat de un rechin în timpul unui concurs. Din fericire, surferul a scăpat teafăr. A tras însă o sperietură groaznică.

"Așteptam un val și am simțit ceva. Am început să dau din picioare pentru a mă îndepărta de el. L-am lovit în spate cu pumnul și a fugit", a spus sportivul pentru Fox Sports.

"L-am văzut căzînd de pe placă. Am crezut că o să moară în fața noastră, a fost îngrozitor. Sînt încă în stare de șoc și tremur", a spus unul dintre cei care au fost martori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gametable08
gametable08  •  19 Iulie 2015, 21:00

Saracul rechin ( a fost lovit cu pumnul ,el n a declarat nimic despre surferul agresor?

para.para
para.para  •  19 Iulie 2015, 20:05

"Sînt încă în stare de șoc și tremur", a spus unul dintre cei care au fost martori." - Pun pariu ca martorul care este sursa ghesepeului, e romanache, ca doar natia romana se socheaza imediat si din orice, iar o tara intreaga (romanika) e in stare de soc.

nebraska
nebraska  •  19 Iulie 2015, 19:41

Valau e ferit de rechini in padurea baneasa,nu iese de acolo veci.Cate un ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează