GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL

VIDEO Scandal în ziua nunții fiicei lui Gigi Becali! Bătaie chiar în fața casei patronului FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 12:33

Azi, Gigi Becali, patronul FCSB, se pregătește de nunta fiicei sale, Teodora, dar a avut parte de un incident neplăcut în fața casei din Pipera.

În această dimineață, un bărbat a coborât dintr-o mașină, în care se mai afla o femeie și a lovit mai mulți trecători, dar și pe portarul casei lui Becali.

Poliția și Jandarmii au intervenit rapid și conflictul a fost aplanat, iar bărbatul a fost urcat într-o ambulanță, potrivit România TV. 

„Nu am mai avut niciodată probleme. Am pază, am camere de luat vederi. Dacă e periculos, vin mașinile cu bodyguarzi. Mai bine că s-a întâmplat la mine acum. Să vadă lumea și să fie un exemplu pentru a se întări Poliția prin lege.

Vărul meu Victor a ieșit. Bine că nu am ieșit eu. Dacă o făceam, mă aresta Poliția și nu mai eram la nunta fetei mele. Cred că e un om bolnav. Problema e a României. Oamenii din ăștia nu ar trebui să aibă voie pe stradă”, a declarat Gigi Becali.

„Nași vor fi fata lui Teia Sponte și soțul ei. Ce cadou le fac? Cel mai important cadou e rugăciunea pe care am făcut-o azi dimineață.  Eu nu am invitat decât patru prieteni: Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciu și Adriean Videanu” 
Gigi Becali 

Citește și: 

Gigi Becali, încântat de Mihai Theodor Mincu, ginerele său, zis și „Prinţişorul din Dobroeşti” » Toate detaliile despre nunta pentru care patronul FCSB plătește 500.000 de euro! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
spion_kop
spion_kop  •  12 Octombrie 2019, 20:35

asa e, nationala joaca cu feroezii si jesepeul s-a adunat la nunta ficei stapinului, cu evlavie si bun simt, ei pazeau casa din Pipera...

steauanuefcsb
steauanuefcsb  •  12 Octombrie 2019, 18:08

Urati interlopii astia, incredibil de urati.

100002473541087
Danut Ognean  •  12 Octombrie 2019, 18:06

are dreptate gigi!asemenea specimene nu trebuie lasate in libertate sau a fost pus platit de cineva sa faca asa ceva specimenul!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close