GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INCIDENT

VIDEO și FOTO I-au cedat frînele! Primarul Londrei l-a placat dur pe un puști de 10 ani: "Din nefericire, s-a dat la tv"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2015 16:51

Primarul Londrei, aflat într-o vizită de trei zile în Japonia, a fost invitat să joace rugby alături de niște copii de 10 ani.

Mult prea montat pentru un meci atît de... amical, Boris Johnson a produs niște imagini care au făcut înconjurul planetei: l-a pus la pămînt pe unul dintre puști!

Toki Sekiguchi a fost victima primarului, dar băiatul și-a revenit repede și a acceptat scuzele lui Johnson. Ulterior, Toki a primit o minge de la Mondialul de rugby și a pozat cu oficialul englez.

"Am jucat un meci de rugby pe stradă și din greșeală l-am dărîmat. Din nefericire, s-a dat la tv. Dar el și-a revenit și a zîmbit imediat, n-au fost probleme", a comentat Johnson.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Octombrie 2015, 18:30
Postat de Lucian-Mihai Savulescu pe 15 Octombrie 2015, 17:15

Premierul Londrei? Voi sunteti normali la cap? Nici macar nu poti spune ca este o eroare avand in vedere ca ati mentionat asta si in titlu si in articol...

..)) au rectificat. oricum i-a dat un cap in gura la micul samurai de i-au clantanit toti molarii.

10153675801947241
Lucian-Mihai Savulescu  •  15 Octombrie 2015, 17:15

Premierul Londrei? Voi sunteti normali la cap? Nici macar nu poti spune ca este o eroare avand in vedere ca ati mentionat asta si in titlu si in articol...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează