GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  JOCURI

VIDEO Spune la revedere celor dragi, s-a lansat noul Football Manager 2012

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 20:24

Unul din cele mai aşteptate jocuri ale finalului de an, Football Manager 2012, este aproape de a fi lansat. Pe 21 octombrie a apărut în magazinele din Marea Britanie, iar acum poate fi cumpărat şi online.

Considerat de mulţi unul din cele mai adictive jocuri din acest moment, FM 2012 propune un nou motor de joc, o grafică super-detaliată, o "interfaţă inteligentă" şi peste 800 de schimbări importante fa'[ de versiunea din 2011.

Ca şi în viaţa reală, secretul succesului în Football Manager stă în tactici şi interactivitate. Iar pentru noua ediţie a jocului, programatorii de la SI Games au pregătit cîteva opţiuni extrem de interesante în pregătirea meciurilor. Fiecare acţiune are o reacţie şi depinde numai de voi să descoperiţi cum să scoateţi maximum din echipă.

De asemenea, rapoartele despre jucători sînt mai bune ca niciodată, mai detaliate în privinţa punctelor slabe şi cele forte ale unui fotbalist, permiţîndu-le astfel utilizatorilor să identifice foarte uşor problemele echipei. Poţi de asemenea să pregăteşti trei tactici diferite pe care să le rulezi în timpul unui meci.

Mai exact, soţiilor şi prietenelor voastre nu le va plăcea, dar Football Manager 2012 este încă o propunere de clasă în domeniul jocurilor pe calculator.

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (15)
raduflore
raduflore  •  26 Octombrie 2011, 07:13

Deci sa intelegem noi ceilalti care asteptam jocul, ca inca nu a aparut, si cei care il joaca il joaca cu el cumparat? aham. asteptam

steaua.libera
steaua.libera  •  26 Octombrie 2011, 00:14
Postat de prophetu pe 25 Octombrie 2011, 20:20

daca tot iti place jocul asa mult ai putea sa il cumperi. nu este o suma uriasa. Il poti juca pe steam...dar pt un agricultor stelist nu exista corectitudine...

e mai onorabil sa fii stelist agricultor decat rapidist hot de buzunare

dan
dan  •  25 Octombrie 2011, 23:09
Postat de prophetu pe 25 Octombrie 2011, 20:20

daca tot iti place jocul asa mult ai putea sa il cumperi. nu este o suma uriasa. Il poti juca pe steam...dar pt un agricultor stelist nu exista corectitudine...

Oi fi tu rapidist de-al meu, dar n-o mai face pe desteptul si nu mai vorbi ca sa te afli in treaba. Nu ai de unde sa stii situatia materiala a baiatului, asa ca cel mai bine ti-ai vedea de treaba sau de profetiile tale.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează