GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACCIDENT

VIDEO Tatăl bărbatului decedat în accidentul cauzat de Mario Iorgulescu reacționează după ce acesta a fost mutat în străinătate: „Mi se pare ceva făcut pe furiș”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 09:32

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost mutat luni la o clinică din străinătate pentru a continua tratamentul după accidentul provocat.

  • Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident grav în urmă cu două săptămâni, în noaptea de 7 spre 8 septembrie, pe Șoseaua Chitilei;
  • Acesta a pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism;
  • Șoferul mașinii a murit, iar Iorgulescu a fost operat de urgență la Spitalul Elias.
  • Mario Iorgulescu a fost internat pe 8 septembrie, unde a stat până pe 23 septembrie, fiind mutat în altă țară

Tatăl lui Dani Vicol, bărbatul ucis în accident, a reacționat după decizia luată de familia Iorgulescu, aceea de a-l muta pe Mario din Spitalul Elias la o clinică din străinătate.

Mi se pare ceva făcut pe furiș. Trebuia să anunțe, nu doar să-l ia din spital. Nu știu dacă ar putea scăpa de lege. Eu am încredere în justiție”, a declarat acesta pentru Știrile TVR. 

Procurorii au aflat ultimii că Mario a fost mutat în străinătate 

Joia trecută, procurorul care se ocupă de cazul lui Mario Iorgulescu a bătut drumul până la Spitalul Elias pentru a afla dacă-l poate audia. Însă medicii nu i-au dat undă verde. Iar ieri a aflat, telefonic, de la un medic de la „Terapie Intensivă”, că s-au demarat procedurile pentru ca fiul președintelui LPF să fie transferat la o clinică în străinătate. Ulterior, Mario a și părăsit țara, fiind mutat la o clinică „dintr-o țară membră a Uniunii Europene”. 

Bogdan Staicu, procuror şef la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a declarat pentru cotidianul Libertatea că Parchetul nu știa în ce stadiu erau procedurile de transfer ale lui Mario Iorgulescu atunci când procurorul de caz a primit apelul. 

„Încă așteptăm o comunicare oficială de la Elias ca să înțelegem și noi motivele transferului”, a punctat Staicu. De asemenea, Parchetul de pe lângă Tribunalul București nu știa nici țara unde urma să fie transferat Iorgulescu jr sau dacă a fost transferat deja. „Pe lângă comunicarea oficială de la Elias, așteptăm și fișa de observație medicală. În funcție de ce scrie acolo, o să se stabilească acțiunile procurorilor”, declara Staicu pentru Libertatea.

Pe numele lui Iorgulescu jr. este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.(Detalii AICI)

CITEȘTE ȘI:

Mario Iorgulescu era recidivist: încă doi bolizi de lux distruși de fiul șefului LPF

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
853246084756615
Marcel Popa  •  28 Septembrie 2019, 16:15

Eu am incredere in justitie.Credul rau trebuie sa fii sa zici asa ceva.

174584866920392
Marian Olteanu  •  28 Septembrie 2019, 07:52

Aceasta "beizadea" un ratat de 2 bani treuie să facă pucarie pt conducere sub influența alcoolului cît și a drogurilor sper că procurorul general sa ia masurile impuse de lege și să aducă pe acest depravat in pușcărie acolo unde ii este locul...și tăticu Iorgulescu sa lase vrăjeală cu boala de netestat in Romania...propun de asemeni sa se ia măsuri și împotriva medicului sau medicilor care au semnat transferul "bolnavului"...

710016796087254
Cristi Daniel  •  28 Septembrie 2019, 05:25

Apare ca un mic avertisment ptr fl Iorgulescu, inca nu s-a facut intelegerea si oriunde in lumea asta baiatul va fi gasit.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează