GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

VIDEO Viața bate filmul! Arnold Schwarzenegger, atacat la un eveniment: „Nici măcar în filme n-a fost lovit așa!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 15:28

Arnold Schwarzenegger a ajuns la 71 de ani și continuă să fie un personaj special în spațiul public. Fostul sportiv a fost în centrul atenției și la ultimul eveniment la care a participat, în Africa de Sud.

El a fost atacat din spate, iar lovitura, deși a părut foarte puternică, nici nu l-a clintit din loc pe Arnold, care a tratat cu amuzament incidentul.

Bine că idiotul nu mi-a stricat Snapchat-ul. Sunt bine, vă mulţumesc pentru mesaje şi pentru grija pe care mi-o purtaţi. La început, am crezut că am fost împins de unul dintre fani, se mai întâmpla aşa la evenimente, dar abia mai apoi mi-am dat seama că cineva m-a lovit cu picioarele în spate”, a fost mesajul lui Arnold.

„Nici măcar în filme nu cred că a fost lovit aşa. Bine că totul este în regulă. Sper ca agresorul să plătească”, a scris unul dintre fanii actorului pe internet.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează