GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

VIDEO&FOTO Antrenament de vedetă » Raluka e dependentă de aerobox, sportul preferat al starurilor

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 11:04 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 13:28

Raluka a sărit cu parașuta, a făcut wakeboarding, iar acum e dependentă de aerobox, antrenamentul preferat al vedetelor de la Hollywood. 

Nu are doar o voce inconfundabilă, ci și un corp de invidiat! „Am niște antrenamente speciale! Am cel mai tare antrenor care-mi dă cea mai tare energie. Sunt o fire mai sportivă. Îmi place să fac aerobox și mă ajută să dau jos din locurile din care nu reușesc să slăbesc. E un antrenament dinamic și am văzut că-l practică inclusiv modelele de la Victoria's Secret", spune artista.

+23 FOTO

VIDEO Ce este aeroboxul: 

Aeroboxul este un mix între aerobic și mișcări de box, realizat pe un fundal muzical. 

Citește și alte știri mondene:

FOTO Viitorul joacă tare » Iubita lui Carlo Casap e nelipsită de la meciurile echipei lui Hagi

FOTO Ce s-a întâmplat cu asistenta din Rusia care a apărut în lenjerie intimă în fața pacienților: „Am alte priorități în viață”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează