GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MOȚIUNE DE CENZURĂ

VOT MOȚIUNEA DE CENZURĂ. Guvernul Dăncilă trece un nou test în Parlament

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2018 11:44

Moțiunea de cenzură împotriva guvernului condus de Viorica Dăncilă este astăzi la vot în Parlament. Opoziția, formată din PNL+USR+PMP speră să aibă voturile necesare pentru demiterea guvernului PSD+ALDE. UDMR a anunțat că nu votează moțiunea de cenzură.

Pentru ca Guvernul Dăncilă să cadă este nevoie de 233 de voturi. În acest moment PNL, USR, PMP au 145 de parlamentari. Alături de ei ar mai putea vota neafiliaţii, care sunt 26. Coaliţia PSD -ALDE are 248 de parlamentari.

VOT MOȚIUNEA DE CENZURĂ. Aritmetica din Legislativ arată că şansele moţiunii de cenzură sunt zero.

  • UDMR a anunţat deja că nu va vota. Parlamentarii Uniunii vor fi în sală, dar nu îşi vor exprima votul.
  • PSD nu are emoţii, joi, mai ales că marea majoritate a plecat deja în vacanţa de iarnă.
  • Conducerea partidului, formată din Liviu Dragnea și Comitetul Executiv, a decis că parlamentarii social-democraţi nu vor fi cu toţii prezenţi la şedinţa de joi.

VOT MOȚIUNEA DE CENZURĂ. Vor veni doar cei care stau în Bucureşti şi în împrejurimi pentru a asigura cvorumul de şedinţă, potrivit unor surse parlamentare. În plus, PSD şi ALDE nu vor vota. Premierul Viorica Dăncilă este aşteptată să vină în plenul Parlamentului, alături de miniştri. Ea va răspunde criticilor Opoziţiei şi apoi va pleca la şedinţa de Guvern.

TOTUL DESPRE MOȚIUNEA DE CENZURĂ PE siteul LIBERTATEA.RO, acolo unde sunt făcute updateuri oră de oră!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează