GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PUBLICITATE

Water Park Otopeni şi Gazeta Sporturilor te aşteaptă în week-end cu premii surpriză pentru toţi copiii!

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 iulie 2012 15:00

Water Park Otopeni şi Gazeta Sporturilor te aşteaptă în week-end cu zeci de premii pentru toţi copiii. Vino la cel mai mare parc acvatic din Bucureşti iar Gazeta Sporturilor are pregătite surprize pentru cei mici. Încearcă atracţiile atît pentru copii, cît şi pentru adulţi, bucură-te de soare şi participă la zeci de concursuri. 

Animalele simpatice din filmul animat Madagascar au sosit în premieră în România cu Gazeta Sporturilor. În fiecare marţi, găseşti la chioşcuri, împreună cu ziarul, cîte un nou magnet din seria celor 12 personaje preferate. Ziarul Gazeta Sporturilor împreună cu magnetul Madagascar costă 12,99 lei. Marţi, 31 iulie, ai magnetul Pinguinii!

Cum ajungi la Water Park?

1.Dacă vii cu maşina, mergi prin Otopeni pînă la Aeroportul "Henri Coandă", întorci sub pod şi chiar înainte de magazinul Ferrari, faci dreapta.
2.Dacă vii cu autobuzul, linia 783 te va lăsa în apropiere de parc (staţia ICSIM, fosta Zborului).

Adresă: Calea Bucureştilor 255A, Otopeni, jud.Ilfov

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
10mi
10mi  •  27 Iulie 2012, 15:28

e scump rau in weekend biletul ..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează