GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

Yaya Toure este exasperat de propunerile indecente din partea fanelor: "Mă ascund ca să scap! Nu ştiu ce e în capul lor!"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 14:53

Fotbalistul lui Manchester City, Yaya Toure, este exasperat de admiratoare! Mijlocaşul de 31 de ani a declarat într-un interviu citat de 101greatgoals.com că este asaltat de femei care vor o aventură cu el.


"Mă ascund ca să scap de ele. Trebuie să-mi tot schimb numărul de telefon pentru că fetele astea au mereu cunoştinţe şi fac rost de el. Nu pot renunţa la telefon.

Uneori mă întreb ce e în capul fetelor ăstora. E jenant. La un moment dat, o tipă s-a dat la mine fără nici un fel de ruşine, am fost de-a dreptul şocat. Mi-a cerut numărul de telefon, i-am dat unul greşit ca să scap de ea. Nu am nevoie de aşa ceva, sînt un bărbat însurat. Soţia mea e de ajuns. Îmi place liniştea şi ăsta e modul în care trăiesc eu.

Sînt un tip căruia îi place să stea în sînul familiei, liniştit. Îmi place muzica clasică", mărturiseşte jucătorul.

Yaya Toure este căsătorit cu Gineba şi au împreună un copil.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
vladutz13
vladutz13  •  05 Ianuarie 2015, 16:32
Postat de jalabert pe 05 Ianuarie 2015, 16:21

englezoaicele cur.e mari si le place p.la neagra rau de tot. in londra mai putin de 50% din populatie este de rasa caucaziana(statistici oficiale) iar in urmatorii 20 ani o sa putem vorbi de anglia ca prima tara europeana de negrii.

Mda, asta de catre cei care ii considera pe aia din Orientul Mijlociu altceva... insa ei sunt de fapt tot caucazieni :). Iar indienii.... nu stiu unde sunt incadrati, dar cultural sunt indo-europeni ca mai toti europenii. Incadrarea asta in rase e ridicola... e mult mai importanta o separare culturala.

vladutz13
vladutz13  •  05 Ianuarie 2015, 16:31

Bravo!!! Asta da profesionist.... la inceputul carierei era un fel de ciomagar, dar omul a continuat sa invete, a furat meserie de la toti colegii lui, mai ales de la Barcelona.... si acum uite ca e al 2-lea marcator al lui City si printre cei mai tehnici oameni de-acolo. Daca se comporta si Mutu asa cand a ajuns in Anglia.....

vasyfin
vasyfin  •  05 Ianuarie 2015, 16:27

baga lula in ele daca tot vor..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează