GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROBLEME

Zbor horror pentru Nadia » Avionul cu care călătorea spre Polonia a aterizat de urgenţă la Glasgow

Nadia Comăneci
Nadia Comăneci

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 25 februarie 2012 00:04

Fosta multiplă campioană la gimnastică Nadia Comăneci a trecut prin momente dificile, vineri dimineaţă, cînd avionul cu care se îndrepta spre Polonia a aterizat de urgenţă la Glasgow.

Într-un mesaj postat pe twitter, Nadia Comăneci a anunţat: "Sunt în drum spre Polonia. Din motive de securitate am fost nevoiţi să aterizăm la Glasgow. Motivul: un pasager agresiv".

După aproape şase ore, Nadia a revenit cu precizări: "Am ajuns, în sfârşit, în Polonia. Poliţia l-a dat jos pe acel domn din avion".
În urmă cu câteva zile, Nadia Comăneci anunţa, de asemenea, pe platforma Twitter, că urmează să plece în Polonia, împreună cu fiul său, Dylan, pentru a filma o reclamă.

Nadia Comăneci nu a putut fi contactată până la ora transmiterii acestei ştiri.

Sursa: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mooh
mooh  •  25 Februarie 2012, 00:45

vorbesc habarnistii de la gesepe care nu au zburat in viata lor. Pt cineva care trebuie sa zboare zilnic chestiile astea is rutina ...

sensy
sensy  •  25 Februarie 2012, 00:12

din surse oficiale am aflat ca pasagerul agresiv se numeste Traian B si o rugam pe Nadia sa ne zica si noua compania aeriana...nu de alta..dar sa o utilizam si noi..vazand ce masuri bune de securitate au pentru frierii care platesc biletul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează