GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EURO 2012

Ziaristul George Stanca îi adresează o scrisoare deschisă lui Enăchescu: "Ai nenorocit un om. În plus, şi pe tine... scapă cine poate"

George Stanca
George Stanca

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 18 iunie 2012 11:36

Într-un pamflet publicat în cotidianul Click, jurnalistul George Stanca îl critică dur pe Vlad Enăchescu, directorul general de la Dolce.

"Pentru tine globul pământesc nu mai avea limite, te-ai fi dus şi pe Lună cu banii mulşi prin "Dolce", discret, civilizat şi legal, de la vaca aia de TVR, de la fraierul ăla de fină-tu Cosmin. Da' chiar a fost fraier sau s-a lăsat dus, pe ce preţ? Căci dăşteptu' a devalizat tvr, adică a lins din banii statului ca-n codru, ca-n Codrii Cosminului... "

Click aici pentru a citi integral scrisoarea lui George Stanca!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
pescarusulaalb
pescarusulaalb  •  02 Decembrie 2013, 22:24

(4)In contextul "Tu, ai jucat fotbal."rostul virgulei este inexplicabil, poate avea insa valente patologice care tin strict de autorul textului, " jurnalistul" George Stanca.(5)De asemenenea, atunci cand se doreste reluarea/accentuarea ideii expuse în cadrul unei comunicări, sinonimele sunt cheia.Este deranjant sa tot repeti, pe parcursul a 4 propozitii, un "oarecare" la infinit.(6)Si la capitolul expresivitate, asa-zisul "jurnalist" este restantier, semnul exclamarii lipsind cu desavarsire din constructia "Ce comportament ingrat faţă de o echipă(...)." Corect si firesc se scrie asa : "Ce comportamen

pescarusulaalb
pescarusulaalb  •  02 Decembrie 2013, 22:23

George Stanca este cel care semneaza pamflete in cotidianul Click. Si, totodata, (1)dovada vie a perceptiei eronate a acceptiei jurnalistice critice, obiective, impartiale.Cine are rabdarea de a-i radiografia (2)vorbele desantate, poate sesiza si acest aspect.Bineinteles, mai sunt si alte constatari incongruente cu cerintele definitorii profesiei sale.De exemplu, (3)necunoasterea rolului virgulei in propozitie.Mentionez pentru incepatorii in descifrarea misterului numit, generic, limba romana si amintesc celor avizati ca amplasarea sa nu este determinată de fonetică, ci de o serie de reguli gramaticale.Virgula apare adesea în propoziție și în frază când se face o pauză în vorbire.(4)In

giussybaratky23
giussybaratky23  •  18 Iunie 2012, 17:17
Postat de gabonne1982 pe 18 Iunie 2012, 12:37

si care-i problema daca este suporter al Rapidului ?! Aici nu este vorba de o simpatie sau alta,ci de interesul national in problema meciurilor de la Euro

Frustratul asta. ca si altii ca el nu pot sa suporte ca cineva sa tina cu alta echipa decat cu Sfanta Imputiciune Steaua, asa ca au alergie la rapidisti si nu pot sa vada mai incolo decat ii lasa ingusta lor gandire!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close