GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL SECHESTRĂRII

Zmărăndescu, revoltat după ce a fost condamnat în "Dosarul Sechestrării": "România nu mai există pentru mine

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 februarie 2013 16:50

Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali, a fost condamnat ieri în " Dosarul Sechestrării" la trei ani de închisoare cu suspendare.

Stabilit de aproape doi ani în Anglia, Zmărăndescu a devenit între timp campion european la MMA şi a renunţat la a mai reprezenta România. După ce a aflat decizia dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, luptătorul a anunţat pe facebook că a luat o hotărîre drastică.

"Viaţa este o luptă cu un final ştiut… Important este să poţi încasa loviturile şi să poţi continua… Pentru mine, lovitura primită azi nu m-a dărîmat… Merg înainte, dar, pentru mine, România nu mai există, există doar familia mea şi fanii mei, pe care îi iubesc şi respect… Am luat hotărîrea de a nu mai reprezenta România în nici o competiţie sportivă… Din respect pentru fanii mei, voi păstra tricolorul pe echipament...", a scris Cătălin Zmărăndescu pe facebook.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (65)
mugabe
mugabe  •  13 Februarie 2013, 08:23

cine este fratioare acest zmarandescu, de ne ameninta ca nu mai reprezinta romania???? e nebun??? du-te beeei unde vezi cu ochii si sa vii cand te cheama "fanii" :)))), sa vedem cui o sa ii fie dor de tine....daca nu era condamnarea asta nu stiam nimic de tine, credeam ca ai plecat de frica sa nu te bati cu ghita in vreo gala, ca realizezi ce morti ai fi luat...! sa fii sanatos...!

sub_acoperire
sub_acoperire  •  12 Februarie 2013, 23:57

asta chiar este lup pe langa turma de mioare ce posteaz pe gsp.

jalemare
jalemare  •  12 Februarie 2013, 23:31
Postat de imperator pe 12 Februarie 2013, 19:14

fraților cine este acest craioveanu91 ? vreun asistat social sau vreun păduche flaușhat ? :))

flausat in Romania e doar unul, ala pe care nevasta il alinta lache :))

Vezi toate comentariile (65)
Comentează