GSP SPECIAL  »  EVENIMENT  »  MINISTERUL TINERETULUI ŞI SPORTULUI

Elisabeta Lipă a primit aviz favorabil pentru funcția de ministru al Tineretului şi Sportului

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 23:05

Elisabeta Lipă, propusă pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului, a fost audiată în această seară de Comisia de specialitate din Parlament.

Fosta canotoare a primit aviz favorabil cu unanimitate de voturi şi poate ocupa funcţia de ministru. 

"După 24 de ani de activitate sportivă, am o datorie de suflet să ajut sportul românesc. Nu avem cum să facem schimbări spectaculoase, dar vom reevalua proiectele din tineret și sport.

Sîntem în anul calificărilor la Jocurile Olimpice şi este un an foarte greu, iar, din păcate avem doar 27 de sportivi calificați. Este un număr extrem de mic. MTS va face eforturi pentru a califica un număr cît mai mare de sportivi. Eu personal voi face tot ce depinde de mine ca să ne prezentăm la Rio cu o delegație onorabilă. Voi continua proiectele fostului ministru, prietena mea Gabriela Szabo", a declarat Lipă, potrivit Agerpress.

Elisabeta Lipă este una dintre cele mai importante sportive ale României. De-a lungul carierei, aceasta a cucerit cinci medalii de cinci medalii de Aur, două medalii de argint și o medalie de bronz la Jocurile Olimpice.

La Campionatele Mondiale, Lipă a cucerit o medalie de aur, zece medalii de argint și două medalii de bronz.

Lipă, 51 de ani, este chestor de poliție și este președinte al Federației Române de Canotaj și vicepreședinte COSR. Fosta canotoare este și președinte al Clubului Sportiv Dinamo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
70_mihaela
70_mihaela  •  22 Decembrie 2015, 16:06

O nemernica, deja a inceput sa dea din tineri afara din servici si sa-si aduca relicve de generali, asta inseamna tehnocratie, lasa tinerii fara servici si inprag de sarbatori, posturi la concurs nu a vrut sa scoata, tot ce urmareste este sa isi aduca ea cunoscutii o.......... cand va fi dreptate !!!!! Asta e ministru???????? Asta e treaba ei sa lase tinerii fara servici??????? Pana acum era politic dar si cu tehnocrati e mai rau ca astia nu da socoteala la nimeni calca in picioare pe cine vrea, sper sa fie data si ea afara si sa nu o mai primeasca nimeni sa simta pe pielea ei ce inseamna!!!! Nu e buna de nimic si se stie ca cei care au facut sport de performanta nu au avut timp de carte dar de... fudulul se da destept. Sa lase tinerii in servici si sa plece ea, nesimtita!!!!!!!

194362334230310
Robert Damian  •  17 Noiembrie 2015, 11:46

FRUMOS!!CORECT!!MISTO!!Doamna CHESTOR Lipa,marea canotoare,MINISTRU!!!Sau mai bine....HALUCINANT!!!Deci: o tanara simpla,de la tara,de undeva,facuta zdravan la trup,izbandeste in a vaslii bine de tot,prin competitiile de barci!!SUPER!! Sa fim clari-NU ESTE DELOC USOR!!Deci....MERITE,MEDALII APLAUZE SI APRECIERILE TUTUROR!!!CORECT!!!EI,apoi,urmeaza delirul celor care,pe model sovietic ii dau,grade militare,functii militare ,unei femei fara studii,fara cultura,fara pregatirea militara prin care trec toti ceilalti subofiteri,ofiteri,pentru a urca in ierarhia militara!!!Si o duc in cativa ani,pe distinsa canotoare,pina la gradul de GENERAL(CHESTOR)!!!E DREPT???E CORECT???Ma intreb,ce or gandii,si cum se simtcei ceau trecut prin toate furcile caudine,pentru a ajunge macar ofiteri????SI CUM POT ACCEPTA ASA CEVA???Oare distinsa canotoare,stie care e diferenta dintre o pusca si o vasla???AM MARI DUBII !!!EI,da nu e suficient!!HAI SA O FACEM SI MINISTRU SPORTULUI!!CARE,DIN PACATE,E INTR_O DERIVA TOTALA!!!La clubul Dinamo,D-na CHESTOR,nu a realizat nimic nici acolo unde stie cate ceva-CANOTAJUL!BARCILE!!Curios,NU??DA SIGUR,CA MINISTRU,O SA REVIGOREZE SPORTUL ROMANESC!!!!Ce natie santem!!MISTO,NU???

suporter_fotbal
suporter_fotbal  •  17 Noiembrie 2015, 08:38

un guvern plin de ciurucuri basiste !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează