GSP SPECIAL  »  EVENIMENT  »  SEMIFINALE CUPA COCA-COLA

GALERIE FOTO Fetele au dat recital în semifinalele Cupei Coca-Cola! Duminică, de la 10:00, finala între Voluntari şi Craiova!

foto: Ștefan Constantin +5   FOTO
foto: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 24 mai 2014 14:22

Sîmbătă dimineaţa s-au disputat semifinalele Cupei Coca-Cola. La feminin, craiovencele au produs surpriza competiţiei, după ce au eliminat marea favorită la cîştigarea trofeului, Odorheiul Secuiesc.


În prima semifinală, Liceul Tehnologic Nicolae Bălcescu Voluntari s-a impus în faţa formaţieiColegiului Naţional Grigore Moisil Urziceni cu scorul de 6-3. Fetele din Voluntari s-au calificat în finală.

Vezi şi Meciuri spectaculoase la feminin şi masculin în semifinalele Cupei Coca-Cola » Favoritele de la feminin, eliminate!

A doua semifinală a adus faţă în faţă Colegiul Tehnologic Banyai Janos Odorheiul Secuiesc şi Liceul Tehnologic Nicolae Bălcescu Craiova. Meciul a început fulminant, oltencele marcînd de 7 ori pînă la pauză! S-a terminat 2-10 pentru Craiova, care merge în finală! Jucătoarele din Harghita au avut numeroase absenţe.

Finala de la feminin se va disputa între Liceul Tehnologic Nicolae Bălcescu Voluntari şi Liceul Auto Craiova, duminică, de la 10:00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează