GSP SPECIAL  »  EVENIMENT  »  GHIȚĂ ARESTAT ÎN SERBIA

Gigi Becali, despre arestarea lui Sebastian Ghiță: "Îl credeam băiat deștept, dar m-a dezamăgit" » Când va fi extrădat

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 14:35

Gigi Becali s-a declarat că a fost dezamăgit de faptul că Sebastian Ghiță a fost prins în Serbia și susține că se aștepta ca fostul deputat să se ascundă în altă parte, "la banii lui". 

Fostul patron al echipei de baschet Asesoft Ploiești a fost prins în noaptea de joi spre vineri, la Belgrad, unde încerca să se ascundă având asupra sa documente de Slovenia.

"Sebastian Ghiță m-a dezamăgit. Îl credeam băiat deștept. Eram prieteni, dar m-a dezamăgit. Cum să ai sute de milioane de euro, dar vrei să te ascunzi în Serbia? Nu înțeleg. Mie îmi plăcea de Ghiță", a spus Becali la România TV.

Pe numele lui Sebastain Ghiță au fost emise două mandate de arestare în lipsă și va fi extrădat în aproximativ o lună deoarece România nu are un acord de extrădare cu Serbia.

Află AICI motivele pentru care Ghiță a ales să se ascundă în Serbia!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
vicol_vali
vicol_vali  •  15 Aprilie 2017, 08:19

Azi am tăiat patru miei. Mai sunteți? Hahalerelor!

balauru48
balauru48  •  14 Aprilie 2017, 23:11

Hotii, evazionistii, trisorii se plac intre ei.

poison
poison  •  14 Aprilie 2017, 19:47

El vorbeste ironic de Ghita, dar macar Ghita a stat scapat 4 luni.. Pe Jiji l-au prins pe aeroport si a 2a zi era la zdup. E atat de tacanit incat a uitat asta. Si chiar si dc ar fi plecat atunci, de tembel ce era intra in direct la tv sport a 2a zi.. :))) Si el rade de Ghita, prins dupa 4 luni.. Pff! Ba Jiji mare *** mai esti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează