GSP SPECIAL  »  EVENIMENT  »  INCIDENTE DE STRADĂ

Jandarmeria: "Printre oamenii duşi la secţie aseară erau şi din galeria Petrolului"

Imagini incredibile de la incidente din Capitală. FOTO Raed Krishan +46   FOTO
Imagini incredibile de la incidente din Capitală. FOTO Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2012 11:54

Jandarmeria Română a organizat o nouă conferinţă de presă în care a prezentat bilanţul victimelor, pagubelor şi arestaţilor după incidentele de aseară, din Bucureşti

" Proteste au avut loc în 41 de localităţi, dar numai în Bucureşti acestea au fost violente. Colegii noştri care au fost răniţi aseară sînt încă internaţi în spital. Este timpul să stopăm protestele care degenerează în lupte de stradă.

În urma manifestatiilor de aseară, au fost conduse la secţie 247 de persoane. La 36 dintre acestea li s-a întocmit dosar penal pentru ultraj, distrugeri şi port de arme albe în zone publice. E posibil să fi fost şi cazuri izolate în care jandarmii au făcut exces de zel", a declarat colonelul Aurel Moise, şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Jandarmeriei Române, care a vorbit şi despre fanii echipelor de fotbal prezenţi aseară pe străzi.

"Au fost duşi la secţie 7-8 persoane care fac parte din galeria Petrolului. La nivelul echipelor din Bucureşti, sînt aproximativ 20 pe care i-am identificat ca avînd antecedente pe stadioane sau în jurul lor. De aceea susţinem că fac parte din rîndul galeriilor"

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO CU INCIDENTELE DE ASEARĂ, IMAGINI SURPRINSE DE FOTOREPORTERUL GAZETEI, RAED KRISHAN!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (185)
axg87
axg87  •  17 Ianuarie 2012, 09:07

7-8? 7 sau 8 ca nu pot sa cred ca erau 7 si jumatate? Revolutia din 1989 tot de petrolisti a fost facuta? Suntem rai si diferiti de toti romanii...vedeti 11 septembrie 2001. Sunteti varza umpluta cu praf, giesepe!

morarroion
morarroion  •  16 Ianuarie 2012, 19:35

ERA SI MATA BA SI O FACEAU TOTI PETROLISTII POOOOOSTA!!!!!!!

teilandezu
teilandezu  •  16 Ianuarie 2012, 18:59
Postat de valah.redandblue pe 16 Ianuarie 2012, 15:14

Tinerii au reactionat pt ca , cu o seara înainte jandarmii sub camerele de filmat au călcat in picioare la Universitate, oameni în vârstă care nu făcea decât sa protesteze pașnic. Au fost călcați cu bestialitate civili în vârstă care au primit în cap ploaie de de bastoane. Bătrâni care au fost duși în secțiile de politie pe 14 ian. unde au fost bătuți, amprentați și fotografiați ca infractorii de ultima speță. ACȚIUNEA=REACȚIUNEA Tinerii au reacționat exact ce cei din 22 dec. 1989 sătui de crimele și abuzurile incalificabile din 16-21 dec. 1989. Jandarmi au încălcat toate legile statului roman pe 14 ianuarie si au agresat mii de civili pașnici la Universitate.

@ cred ca esti tinar , dar desfundat la minte . Eu , in`89 simteam la fel si nu eram asa de tinar . Aici e vorba de demnitate , cum o are fiecare . iN `89 , uslasii au facut prapad , si tot au pierdut . Nu te poti pune cu nemultumirile multimii, trebuie sa esi la dialog , daca ai un pic de banditism (inteligenta ) , daca nu , pierzi .

Vezi toate comentariile (185)
Comentează