GSP SPECIAL  »  EVENIMENT  »  ROMÂNIA SUB ȘOC

Ziua a patra de proteste în ţară. Piedone a fost reținut de DNA

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2015 19:36

Primarul demisionar al sectorului 4 a fost reținut de DNA, sub acuzația de abuz în serviciu și fals în declarații, informează digi24.ro

23:00

Reporterii GSP sînt din nou în mijlocul evenimentelor și te vor ține la curent cu ultimele informații, plus imagini foto și video de la protestul românilor.

În jurul orei 19:30 se strînseseră deja 2.000 de oameni la Piaţa Universităţii, unde se asamblează o scenă. Un alt grup se strînge la Piaţa Unirii, unde urmează să aibă loc un marş al tăcerii în memoria celor 32 de persoane decedate în clubul Colectiv.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
sakamoto
sakamoto  •  07 Noiembrie 2015, 08:30

Basescu afirma:industria romaneasca duduie numai in capul lui Ponta! Banii acumulati la bugetul de stat, sint obtinuti din taxele si impozitele impuse romanilor. Pt ca industrie in Romania nu exista. Birocratia asfixianta-un aparat birocratic imens-si fiscalitatea excesiva, au lichidat industria romaneasca. Locuri de munca ioc, asa ca 4 milioane de romani au plecat in bejenie. Nu exportam nimic, in schimb importam de toate:cutzite, linguri, furculitze, farfurii, lighene, ciocane, clesti, fierastraie, surubelnitze, clesti, ciocane, aparate de sudura, aparate de radio, televizoare, telefoane, biciclete, motociclete, masini, etc etc. Cum sa creasca nivelul de trai, cind nu produci nimic, in afara de birocratie? Pensiile mici guvernul Ponta nu le-a marit:sint pensii de 400-500 de lei. Se poate trai decent cu asa venituri?

doru5
doru5  •  07 Noiembrie 2015, 07:44

Piedone s-a afirmat inchizand tarabele ilegale din piata ... oamenii au inceput sa creada ca e un om admirabil , care isi face treaba bine!!! De fapt el nu facea decat sa inlature concurenta unor mahari care aveau tot felul de magazine si aprozare...

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  06 Noiembrie 2015, 22:34
Postat de tzusti_reloaded pe 06 Noiembrie 2015, 22:13

:) ASA CEVA..BAH..YO CRED CA.. BOMBONEL A FOST..SAU ALA ..*** ***..

:):) ASA CEVA.. NU MAI AI VOIE SA SCRII DE..SPAGA..? SPAGARILOR

Vezi toate comentariile (15)
Comentează