GSP SPECIAL  »  FILME ISTORICE  »  DVD REGATUL RĂZBOIULUI

Astăzi, cu Gazeta Sporturilor, ai un nou film istoric de excepţie!

DVD Regatul razboiului, numai cu Gazeta Sporturilor
DVD Regatul razboiului, numai cu Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 27 octombrie 2011 10:37

Acţiune, dramă, romantism. Toate acestea le veţi găsi în filmul ”Regatul războiului”, pe care Gazeta Sporturilor vi-l aduce azi, 27 octombrie, împreună cu ziarul, la preţul de 14,99 lei. Veţi descoperi o producţie asiatică fabuloasă care prezintă lupta unei prinţese din China străveche de a-şi păstra regatul după moartea tatălui său. Ea se vede nevoită să aleagă între dragoste şi război!

Azi, 27 octombrie, ai la chioşcurile de ziare DVD-ul ”Regatul războiului”, numai cu Gazeta Sporturilor! Un film apreciat de critici pentru scenariu, pentru scenele de bătălie realiste, dar şi pentru originalitatea costumelor purtate de actori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
paulfrigura
paulfrigura  •  26 Octombrie 2011, 16:41

stie careva care a vazut filmul daca e bun

Vezi toate comentariile (1)
Comentează