GSP SPECIAL  »  GSPTV  »  CONTRAATAC, 16:30 ŞI 19:00

AGLOMERAŢIE DE INVITAŢI LA CONTRAATAC ;)

Valeriu Argaseala, presedinte Steaua
Valeriu Argaseala, presedinte Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Avalanşă de subiecte importante în fotbalul românesc. Fotbalişti cu viză de joc retrasă care evoluează, iar echipa ar putea pierde meciul, etapă amînată, dar nu cea care trebuie, ci urmatoarea, antrenori în pericol să plece dacă nu înving... Despre toate acestea şi nu numai puteţi vedea astăzi, la Contraatac, începînd cu ora 16.30!

 

Ion Taban, preşedintele Rapidului, Valeriu Argăseală (foto), preşedintele Stelei, şi Adrian Enache, cel mai cunoscut suporter al Oţelului Galaţi, sînt invitaţii lui Silviu Tudor Samuilă şi al Andei Banu. Enache aruncă bomba: "După Ceahlăul şi Oţelul va bate în Ghencea!". Contraatac, astăzi, de la 16.30 şi de la 19:00, la GSP TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează