GSP SPECIAL  »  GSPTV  »  MEDIA

Bruno Fernandes vorbeşte în exclusivitate la FootbALL Inclusive!

Articol de - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Bruno Fernandes, poliglotul Unirii Urziceni, vorbeşte în opt limbi străine în această seară la emisiunea FootbALL Inclusive, prezentată de Anca Rusu, (foto) de la 23:15, pe GSP TV

Marcatorul primului gol în meciul de pe Ghencea cu Liverpool spune că nu se gîndeşte ca după ce va renunţa la fotbal să fie antrenor. "A fost o glumă ce a zis Mihai Stoica că voi fi preşedintele Unirii. Aş vrea mai mult să fiu antrenorul echipei, dar nu mi se potriveşte!", a spus Bruno. Acesta a dezvăluit că la 15 ani a cîştigat primii bani cu care şi-a cumpărat o pereche de adidaşi. Mai multe în această seară la FootbALL Inclusive.

În plus veţi vedea cum arata o zi din viaţa lui Cosmin Olăroiu în Qatar, ce făceau steliştii în cantonament în urmă cu cinci ani şi cum a ajuns Dan Petrescu să cînte într-un club din Saint Tropez. Iar în urmă cu cinci ani, în timp ce se aflau în cantonament, steliştii au făcut o vizită la un muzeu de maşini de epocă. Acum, FootbALL Inclusive vă prezintă telespectatorilor aceste imagini rare, precum şi un istoric al celor mai proaste terenuri româneşti de-a lungul timpului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  05 Martie 2010, 00:06

a superbei prezentatoare anca rusu :X

 •  04 Martie 2010, 22:43

si poza a cui este?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează