GSP SPECIAL  »  GSPTV  »  PREMIUM LIGA, GSP TV 18:45 ŞI 21:45

Ce senzaţie are MM Stoica după ce a primit gol în prelungiri. Afli la Premium Liga

Mihai Stoica, manager Unirea Urziceni
Mihai Stoica, manager Unirea Urziceni

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

Meciul de la Urziceni a ţinut pe toată lumea cu sufletul la gură, mai mult de o treime dintre echipe fiind direct interesate de rezultatul final la Unirea-Steaua. Pînă la urmă a ieşit egal, motiv nici de bucurie, dar nici de supărare.

Declaraţia etapei, "Steaua ne-a bătut o dată printr-un gol marcat cu fundu', iar acum după o pasă cu spatele" i-a aparţinut lui MM Stoica, managerul Unirii care este invitatul special al lui Radu Naum diseară,la Premium Liga. Alături de cei doi în platou va fi şi reporterul special de la GSP TV, Alexandru Săbău.

Imediat după încheierea meciului Pandurii-Universitatea Craiova, Radu Naum schimbă liniile. În platoul emisiunii Premium Liga vor intra fostul secund al lui Dinamo, Jean Vlădoiu, şi şeful departamentului Sport al trustului Adevărul, Dorin Chioţea. Premium Liga, 21:45, GSP TV!

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  08 Martie 2010, 14:34

Eu tot nu am inteles titlul ...

 •  08 Martie 2010, 13:20

bai esti un k.k.t

Vezi toate comentariile (2)
Comentează