GSP SPECIAL  »  GSPTV  »  TENIS DE MASĂ

GSPTV vă oferă tenis de masă: România - Cehia

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2009 00:00

Partida de tenis de masă, la masculin, dintre România şi Cehia, partidă contînd pentru prima etapă a Ligii Europene pe Naţiuni, se va desfăşura în Sala Sporturilor din Constanţa, în data de 24 februarie.

Partida, care va începe la ora 21.00 va fi transmisă de GSPTV.

Din echipa României fac parte Andrei Filimon şi Adrian Crişan.

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (7)
 •  26 Februarie 2009, 22:32

Sunt de acord cu cei care au postat inaintea mea pentru ca asa nu se mai poate. Caut de jumatate de ora pe o gramada de ziare de sport rezultatul final al meciului dar nu il stiu nici acum.Nu stiti altceva decat steaua, familia berbecilor,fotbal in general, dar cu celelalte sporturi ce facem? Sunt total dezamagit de presa sportiva din Romania, numai concursuri de orice fel numai cu sportul sa nu aiba legatura.

 •  25 Februarie 2009, 13:10

Mai nenorocitilor de masoni ce sunteti. Numai steaua aveti in cap. Nu ati dat nici pana acum rezultatul final al meciului de ieri. Pur si simplu nu se gaseste nicaieri aceasta informatie. Atat va intereseaza, sa aruncati cu vorbe despre oameni fara omenie ca Voiculescu, Becali si Mircea Sandu.

 •  25 Februarie 2009, 13:03

asa trebui sa dati si alte sporturi si meciuri pt ca lumea vrea si altceva in afara fotbalului ,dar sinteti neprofesionisti intrerupind o transmisie in punctul culminant pt o emisiune la care nu se uita nimeni.ati fost de tot rahatul sa va fie rusine.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează