GSP SPECIAL  »  GSPTV  »  FOOTBALL INCLUSIVE

La FootbALL Inclusive, Toja spune care sînt cele mai frumoase trei momente trăite la Steaua

Juan Carlos Toja, Toja, Steaua
Juan Carlos Toja, Toja, Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Joi, de la ora 23.15, in premiera in Romania, Toja vorbeste la GSP TV, in emisiunea FootbALL Inclusive, despre drama care i-a marcat viata: moartea fratelui sau.

Extrem de apropiat de familia lui, mijlocasul stelist povesteste reporterului Floriana Niculescu despre copilaria lui extrem de fericita, pana la accidentul suferit de fratele sau mai mic cu un an, accident care i-a curmat acestuia viata. Tot in interviul de joi, columbianul dezvaluie care e cel mai bun prieten al lui, care sunt cele mai frumoase trei momente traite la Steaua, cine i-a influentat cel mai mult cariera, cum e sa joci alaturi de David Beckham si multe alte detalii interesante despre viata si cariera lui.

Telespectatorii GSP TV mai pot afla ce facea Adrian Mititelu intr-o fabrica de paine cand avea 23 de ani, cum au ajuns jurnalistii romani de sport sa joace fotbal pe Nou Camp, cat de grea e viata de arbitru si cum reactioneaza stelistii cand e alerta cu bomba... sexy pe Ghencea, numai urmarind FootbALL Inclusive joi, de la ora 23.15 si sambata, in reluare, de la 13.30.

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (1)
 •  24 Martie 2010, 17:15

chestia e ca eu nu am nici un moment frumos in care sa ma bucur ca tu esti la steaua...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează