GSP SPECIAL  »  GSPTV  »  EMISIUNE

La GSP TV, Contraatac într-un nou format

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2009 00:00

De luni, 12 octombrie, de la ora 17.15, emisiunea "Contraatac" se difuzeaza la GSP TV intr-un nou format, cu noi prezentatori: Radu Naum si Silviu Tudor Samuila il au invitat permanent pe respectatul comentator Emil Gradinescu.
       
In fiecare zi, de luni, pana vineri, cei trei experti in sport au la dispozitie doua reprize de Contraatac, una intre 17.15 – 18.00, iar a doua intre 19.00 – 21.00. Chiar si asa timpul se va dovedi cu siguranta insuficient pentru realizatori si invitatul lor.

Alaturi de alte personalitati invitate din lumea sportului, Radu Naum, Silviu Tudor Samuila si Emil Gradinescu dezbat cele mai controversate faze ale zilei, cele mai importante evenimente, comenteaza rezultatele ultimelor meciuri si cele mai incendiare declaratii din ultimele 24 de ore.

“Asa cum s-au obisnuit telespectatorii emisiunii, discutiile vor fi aprinse, invitatii vor fi interesanti, insa acum show-ul va fi in doua... reprize si va dura cu o ora mai mult”, spune Emil Gradinescu.

Realizatorul Radu Naum completeaza: “Telespectatorii vor fi cu siguranta atrasi in fata ecranelor de personalitatea fiecarui om care va aparea in aceste emisiuni si de munca enorma a celor din spate, de la reporteri, operatori si producatori, pana la ultimul tehnician.

Ca si pana acum, o asemenea emisiune e un puzzle enorm si fiecare piesa conteaza”. “O sa fie un format dinamic, echilibrat, iar fiecare telespectator va avea posibilitatea sa-si formeze o imagine completa asupra subiectelor tari ale zilei. Atentie! Nu va lipsi umorul!”, avertizeaza si Silviu Tudor Samuila!
   
O alta noutate la GSP TV este faptul ca acum microbistii pot vedea transmise in direct toate optiunile Ligii I ale postului, adica, optiunilor 2, 5 si 7 transmise pana acum, li s-au alaturat si optiunile 8 si 9.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  24 Noiembrie 2009, 17:24

Pt. dl.BECALI.cand credeti ca va mai castiga Steaua un titlu de campioana? deoarece mie mi se pare ca aveti o echipa cam subtirica. va multumesc¡

 •  12 Noiembrie 2009, 20:23

am fost la meciul Stelei la Vaslui, cand a batut Steaua cu 4-o;galeria stelei a inceput la un moment datsa urle , sa scandeze grosolanii pe stadion. mi-era rusine ca sunt om; nimeni nu i-a provocat. Pana la urma s-au pus tunurile de apa pe ei. in spatele meu erau stelisti adevarati, fanatici, care merg la fiecare meci, fie ca e acasa sau deplasare; comentariul lor:noi nu stam cu ei niciodata, sunt bauti, drogati, etc . concluziile va rog sa le trageti dvs

 •  22 Octombrie 2009, 17:35

Ma uit la voi si raman surprins cum nu sunteti de acord cu masurile luate la intrarea pe Stadionul Steaua. Cred ca asta ar trebui sa se faca pe toate stadioanele si asa cei care vin cu chef de scandal nu vor mai avea tupeul pe care il au. Traiesc intr-o alta tara si sunt satul de toti asa-zisii "suporteri".

Vezi toate comentariile (7)
Comentează