GSP SPECIAL  »  GSPTV  »  PREMIUM LIGA, GSP TV, 18:45

Lupescu lămureşte situaţia cu Prunea la Premium Liga

ionut lupescu, director general FRF, mircea sandu, presedinte frf
ionut lupescu, director general FRF, mircea sandu, presedinte frf

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, este invitatul special al lui Radu Naum astăzi, imediat după meciul zilei, Poli Timişoara-FC Vaslui. Jocul celor două pretendente la titlu, celelalte dispute ale etapei şi toate reacţiile după partida din Banat vor fi analizate la Premium Liga, de la 18:45!

 

Subiectul "Florin Prunea", oficialul dinamovist pe care Marian Iancu îl contestă vehement ;i cere ca Dinamo s[ piardă mai multe jocuri cu 0-3, va fi dezbătut cu Ionuţ Lupescu, omul considerat cel mai în măsură să lămurească problema contractului de muncă dintre FRF şi Prunea. Actualul director sportiv al lui Dinamo este suspendat din funcţia de şef al departamentului Internaţional de la Federaţie din cauza cazului "Penescu-Mită pentru arbitri", iar Iancu şi Gigi Becali ar vrea ca echipa cîinilor să piardă toate partidele la care Prunea a stat pe bancă! 18:45, Premium Liga, GSP TV!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  29 Martie 2010, 16:04

Ce sa lamureasca acest agramat si om slab la minte ? pacat de tatal sau, un om de toata isprava, ionut este un om prost, prost,prost drept este ca, asociat cu prunea, acest neispravit, devine si mai nociv.....

 •  29 Martie 2010, 15:17

nu mor cai cind vor ciini dar nici ciini cind vor prosti

Vezi toate comentariile (2)
Comentează