GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Alexandru Cicâldău, „Jucătorul lunii noiembrie”! Cum s-a votat + Laudele turcilor: „Cea mai bună evoluție a sa în mijlocul lui Galatasaray”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 10:00 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 10:13

Alexandru Cicâldău și-a adjudecat premiul de „Jucătorul lunii noiembrie” în ancheta Gazetei. Românul va intra în posesia trofeului din partea GSP în cel mai scurt timp

Mijlocașul Galatei „pictează” în Süper Lig și i-a făcut, în doar câteva luni, pe fanii turci să-l iubească. Titular meci de meci, dar și cu un gol senzațional în disputa cu Marseille, Alex e dorit cu insistență de ultrașii Cim Bom Bom să preia banderola de căpitan.

Starul român a experimentat bucuria de a marca în fața propriilor fani pentru prima dată. A avut cea mai bună evoluție a sa în mijlocul lui Galatasaray de la începutul sezonului și până acum, a rănit apărarea adversă și a dus scorul la 2-0 cu pasa care a intrat în poartă.

- au scris turcii de la Fotomac după victoria cu Marseille, din Europa League

Pentru trofeul „Jucătorul lunii noiembrie” GSP a nominalizat 5 fotbaliști: Ciprian Deac (CFR Cluj), Alexandru Cicâldău (Galatasaray), Vadim Rață (FC Voluntari), Iasmin Latovlevici (FC Argeș) și Nicolae Stanciu (Slavia Praga).

Pe lista preliminară au mai fost Ianis Stoica (FCSB), Ianis Hagi (Rangers), Ciprian Tătărușanu (AC Milan), Marius Marin (Pisa), Gabriel Tamaș (FC Voluntari) și Malcom Edjouma (FC Botoșani).

În speranța că va scrie o pagină importantă de istorie la turci și va călca pe urmele predecesorilor săi Hagi, Popescu, Filipescu sau Adrian Ilie, Alex merită acest trofeu. A devenit idol la Istanbul și să cucerești Turcia chiar îți trebuie calități speciale, pe care Cicâldău se pare că le are.

- Narcis Răducan, fost internațional

CLASAMENT FINAL » Jucătorul lunii noiembrie 2021

1. Alexandru Cicâldău20 puncte
2. Ciprian Deac15 puncte
3. Vadim Rață7 puncte
4-5. Nicolae Stanciu6 puncte
Iasmin Latovlevici6 puncte

Votul cititorilor

1. Alexandru Cicâldău5 puncte
2. Nicolae Stanciu4 puncte
3. Ciprian Deac3 puncte
4. Iasmin Latovlevici2 puncte
5. Vadim Rață1 punct

Votul jurnaliștilor GSP

1. Alexandru Cicâldău10 puncte
2. Ciprian Deac8 puncte
3. Vadim Rață6 puncte
4. Iasmin Latovlevici4 puncte
5. Nicolae Stanciu2 puncte

Votul specialiștilor

1. Alexandru Cicâldău
2. Ciprian Deac

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”?

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte, etc. Votul redacției GSP contează dublu.

Citește și:

CEI MAI BUNI Alexandru Cicâldău a fost ales „Jucătorul lunii noiembrie”, iar Andrei Prepeliță - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  06 Decembrie 2021, 10:59

Ar trebui sa ne limitam la fotbalistul lunii doar din liga 1...nu poti sa il pui pe Rata in aceeasi categorie cu Cicaldau si Stanciu care joaca in campionate mult mai puternice si intalnesc adversari mult mai bine cotati...daca aveam un fotbalist roman care juca in Malta sau Luxemburg si inscria 10 goluri intr-o luna era fotbalistul roman al lunii?:) Ar trebui o rubrica separata,stranierul lunii...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează