GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Aurelian Chițu, „Jucătorul lunii august”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului: „Vreau să ajungem în play-off și cred că se poate!”

Articol de - Publicat vineri, 08 septembrie 2023 10:00 / Actualizat vineri, 08 septembrie 2023 10:02

În urma voturilor, "Jucătorul lunii" a fost ales Aurelian Chițu. Atacantul lui FCU Craiova se află în cea mai bună perioadă a carierei și este jucătorul cu cele mai multe contribuții ofensive.

În august, a marcat cu Voluntari, Petrolul și Rapid (2). Și a mai reușit un assist în duelul cu ilfovenii. Chiar dacă echipa lui a dat rateuri, Chițu a fost constant în evoluții excelente.

"Am avut un început de campionat foarte bun pe plan personal și sper ca de acum încolo să fie mai bun şi pentru echipă. Să continuăm cu victorii pentru că avem mare nevoie pentru a ne îndeplinim obiectivul.

 Vreau să ajungem în play-off și cred că se poate! Planurile mele sunt planurile echipe: să câștigăm toate meciurile!", a spus fotbalistul de 32 de ani la primirea trofeului.

Despre ce urmează, Chițu a spus: "Simt că am mai multă experiență, cunosc mai bine jocul de fotbal. Mă simt foarte bine și fizic, ceea ce mă mulțumește cel mai mult și-mi dă speranțe că mai pot continua câțiva ani. Urmează un septembrie de foc, cu meciuri frumoase. Ne dorim să le câștigăm pe toate, pentru că acum și atmosfera e mult mai bună la echipă. Am pierdut puncte pe care trebuia să le câștigăm, cu Oțelul sau Sepsi".

Merg pe mâna lui Chițu într-o lună august în care a fost cel mai bun, din punctul meu de vedere. Se află la cel mai bun moment al carierei sale. Şi eu eram rachetă la 32 de ani și așa am prins Campionatul European
Florentin Petre, fost internațional

Pentru trofeul "Jucătorul lunii iulie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Radu Drăgușin (Genoa), Aurelian Chițu (FCU Craiova), Jair Tavares (Petrolul), Philip Otele (CFR Cluj) și Darius Olaru (FCSB).

Pe lista preliminară au mai fost: Alimi (Sepsi), Niczuly (Sepsi), Grozav (Petrolul), Politic (Dinamo), Rrahmani (Rapid), Săpunaru (Rapid), R. Varga (Sepsi), Dugandzici (Rapid), Irobiso (Petrolul), Gregorio (Dinamo).

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL Jucătorul lunii august 2023

1. Aurelian Chițu17,5p
2. Darius Olaru16p
3. Radu Drăgușin11p
4. Jair Tavares8,5p
5. Philip Otele4p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Darius Olaru5p
2. Aurelian Chițu4p
3. Radu Drăgușin3p
4. Philip Otele2p
5. Jair Tavares1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Aurelian Chițu10p
2. Radu Drăgușin8p
3. Darius Olaru6p
4. Jair Tavares4p
5. Philip Otele2p

Votul specialiștilor

1. Darius Olaru5p
2-3. Aurelian Chițu3,5p
Jair Tavares3,5p

Citește și:

Unde se joacă Dinamo - FCU Craiova: „Dacă nu se întâmplă ceva extraordinar, ne vedem acolo”
DINAMO
Unde se joacă Dinamo - FCU Craiova: „Dacă nu se întâmplă ceva extraordinar, ne vedem acolo”
Oficialul echipei din Superliga îl atacă pe Edi Iordănescu: „Ar fi trebuit să se uite la el! Înseamnă că greșești ciorba undeva”
GSP LIVE
Oficialul echipei din Superliga îl atacă pe Edi Iordănescu: „Ar fi trebuit să se uite la el! Înseamnă că greșești ciorba undeva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
calin_bluelion
calin_bluelion  •  08 Septembrie 2023, 14:03

SuperChițu!!!???????????? Forza Știința!!!????????????

Dobermannul
Dobermannul  •  08 Septembrie 2023, 13:12
Postat de leutoltean pe 08 Septembrie 2023, 13:08

păi cititorii sunt foarte obiectivi, văd în față doar fecesebe:)

Eu nu stiu daca e asa, dar daca e cum spui tu vrei sa-i "educi" sa vada cu ochelarii tai?

leutoltean
leutoltean  •  08 Septembrie 2023, 13:08
Postat de Dobermannul pe 08 Septembrie 2023, 10:31

Clar. Chitu facut nu de citori si nici de specialisti jucatorul lunii, ci de jurnalistii GSP cei mai specialisti dintre specialisti.

păi cititorii sunt foarte obiectivi, văd în față doar fecesebe:)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează