GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CE S-A DISCUTAT ASEARĂ LA TV, SÎMBĂTĂ

Borcea: "Turcu nu are dreptul să vorbească, chiar dacă dă bani, dacă aşa am hotărît toţi 5!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 mai 2008 00:00

GSP vă propune o nouă rubrică. “Citeşte ce nu ai văzut aseară la tv”. Urmărim toate emisiunile de sport şi-ţi facem un rezumat. Aşa că nu trebuie să te impacientezi dacă ai ratat vreo emisiune. Găseşti a doua zi de dimineaţă în GSP cele mai importante lucruri ...

Emisiunea Fanatik Show, de la Telesport i-a avut invitaţi în studio pe ziariştii Decebal Rădulescu şi Grigore Cartianu. Au intervenit telefonic oficialii lui Dinamo, Cristi Borcea şi Nicolae Badea, care au lămurit scandalul de la gruparea din Ştefan cel Mare, dar şi Gigi Becali care a vorbit de derbz+ul de mîine

Presedintele executiv al campioanei a declarat ca exista o disputa intre el si Turcu, din cauza declaratiilor legate de echipa pe care acesta le-a facut in ultima vreme. "Nu e nici o disputa legata de meci. Si eu, si Vasile Turcu vrem sa castigam. Nu suntem in tabere diferite aici, e tabara lui Dinamo. Disputa e ca am luat o hotarare in CA sa discutam mai putin, in special Vasile, sa vorbeasca mai mult Dinu si Rednic, si sa terminam cu circoteca, interviuri de la restaurante, picnic, nu asta e imaginea lui Dinamo.

Toti am luat hotararile si la bine si la rau. Suntem o echipa, Turcu imi este mai mult decat prieten. Dar disputa lui cu galeria,c are ma injura si pe mine, noi suntem exponentii... nu pot sa fiu de acord cu el ca sa intram cu bodyguarzi, dar nici nu suporterii sa ii injure familia si copiii. E urat, mi s-a intamplat si mie acum 4 ani si atunci m-am retras pentru 1 an. E dureros, indiferent de disputa dintre noi doi, el poate sa vorbeasca de orice, dar am zis ca de echipa si de jucatori sa nu mai vorbeasca decat Dinu si Rednic.

Trebuie sa vorbim mai putin, iar de echipa sa vorbeasca specialistii. Am vorbit ieri cu Vasile si i-am spus sa nu mai vorbeasca de suporteri. Cand suntem pe 1 putem sa facem ce vrem. Nu are dreptul sa vorbeasca daca da bani, daca asa am hotarat toti 5. Nu poate sa spuna ca e conspiratie cu suporterii, si eu am fost cel mai injurat in ultimii 15 ani la Dinamo! I-am spus "Mai Vasile, lasa sa treaca anul asta, cand suntem pe 1 o sa te aplaude la anul. Daca suntem pe 4 la Dinamo trebuie sa fim injurati". Nu se poate sa iasa de la oficiala sa ii bata pe aia doi.

Turcu nu a vrut sa dea meciul Stelei, el vrea sa castigam maine, ca toti ceilalti actionari"

Borcea: "Credeti ca vreodata fratii Becali vor spune sa se dea Dinamo la o parte?"

Borcea a negat orice intelegere cu Steaua in privinta meciului de maine prin intermediul fratilor Becali, apropiati ambelor cluburi. "Tot ce am facut cu fratii Becali a fost la vedere si am tinut Dinamo numai din vanzare de jucatori. Datorita lor am luat 4 campionate si 5 cupe.

Credeti ca vreodata fratii Becali vor spune sa se dea Dinamo la o parte? Nu am treaba cu Gigi Becali, cu Steaua. Noi ne-am aparat corect sansele si cu CFR anul trecut si Dinamo va castiga maine, o sa vedeti ca va juca la victorie si cu daruire", a declat Borcea la Fanatik Show.

Borcea: "Turcu ramane fratele meu si nu va pleca, pot sa vrea 100 de mii de suporteri asta"

Acuzat de Vasile Turcu de faptul ca nu i-a luat apararea pana acum la Dinamo, Cristi Borcea a facut acest lucru in editia din aceasta seara a Fanatik Show. "Suporterii nu pot sa-l dea afara pe Turcu la Dinamo, el ramane fratele meu si nu va pleca, pot sa vrea 100 de mii de suporteri. Eu provin din galerie, tot timpul i-am ajutat cu materiale, cu bani nu i-am ajutat. Cu deplasari, din '94 de cand sunt la Dinamo. In ultimii 3 ani s-au subventionat singuri. Nu au mai cerut nici un leu. El sufera enorm din aceasta disputa cu fanii si nu putem sa o rezolvam prin aparitii la tv. Eu care sunt un tip conflictual, anul asta am avut ciocul mic, pentru ca nu sunt obisnuit pe locul asta. Turcu da bani foarte multi pentru bunul mers al lui Dinamo. Trebuie sa fim uniti si sa facem o echipa puternica pentru la anul. Intre noi e o relatie foarte deosebita. Ne vedeti maine la oficiala!Suporterii le-au cerut jucatorilor sa aiba determinarea pe care a avut-o Hildan si sa moara pe teren pentru aceasta partida. Niciodata in mintea fanilor nu a fost ca un jucator de la Dinamo nu ar juca in mod corect cu Steaua", a declarat Borcea.

Badea: "Despre echipa vorbesc doar anumite persoane

Presedintele Nicolae Badea spune ca toti actionarii au semnat un act prin care nu toti actionarii au voie sa-si dea cu parerea despre echipa. “Exista intr-adevar o rezolutie pe care am semnat-o toti, ca despre echipa vorbesc doar anumite persoane. Este o chestiune de bun simt si a fost doar una dintre masurile luate la aceasta sedinta. Mai multe nu vreau sa comentez, pentru ca e normal sa le creem jucatorilor o atmosfera linistita pentru meciul cu Steaua", a spus Badea pentru Fanatik.

Gigi Becali: "Steaua-Dinamo 1-1"

Emotiile pentru meciul cu Dinamo sint mari, dar trebuie sa facem unmeci egal. CFR o sa aiba un meci foarte greu cu U Cluj. Nici un roman nu este suporter al CFR-ului.

Suspendarea lui Goian e o aberatie, dar regulamentul e regulament, il repectam si cu asta basta. Jucatorii nu au voie sa se bage in polemici, sint de acord cu suspendarea lui Goian. Cu Marius Stan am avut discutii private, dar presa a tras cu urechea, deci nu ma va depuncta nimeni, pentu ca nu are de ce. Nu ne va bate Dinamo maine, mai ales ca noi trebuie sa jucam la egal. Maine o sa jucam sa cistigam titlul, pe contraatac, iar dupa ce dam un gol, am inchis meciul. Imi pare rau de Turcu ca are un suflet extraordinar. I-am spus sa isi ceara banii inapoi, ca sint bani multi. 

Am vorbit zilele trecute cu Vasile Turcu si l-am sfatuit sa se intilneasca cu suporterii si sa discute cu ei. Daca vor ca el sa plece de la Dinamo, sa ii dea banii si sa plece. Eu stiu ca Turcu este cel mai bun platitor de la Dinamo, a bagat vreo 8-10 milioane in aceasta echipa. Mie imi convine sa plece de la Dinamo, ca sa fie echipa mai slaba.

Emisiunea Realitatea Sportivă, de la RTV, moderată de Emanuel Terzian i-a avut invitaţi pe editorialistul Gazetei, Cristian Geambaşu şi pe fostul internaţional, Ilie Dumitrescu. A intervenit telefonic Gigi Becali

Gigi Becali: "Rădoi joacă"
Finanţatorul stelei, Gigi Becali, i-a asigurat pe fanii Stelei că Mirel Rădoi nu are nimic grav şi nu va rata meciul de mîine, din Ştefan cel Mare. "Rădoi va juca. El are ceva la coaste. Va face infiltraţii şi va intra cu Dinamo", a spus Becali, care a comentat şi meciul de la Cluj dintre CFR şi Bistriţa, cîştigat de CFR cu 1-0: "Blaturi nu se mai fac în fotbal. La Cluj nu mi s-a părut «blat»".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  05 Mai 2008, 15:19

meciul l-a pierdut becali care a cerut sa se joace la egal. nu poti juca cu dinamo la egal mai ales cand iti lipsesc doi oameni de baza din aparare. steaua a jucat pentru titlu nu pt orgoliu si a pierdut. aseara trebuia sa joace pentru amandoua. nu a intrat pe teren cu mentalitate de campioana.abia in repriza a doua s-a trezit dar era prea tarziu. apropo lovin a facut bine ca nu a dat mingea pt ca dinamo nu a trimis-o afarara ca era un jucator accidentat ci ca sa treaca timpul.

 •  04 Mai 2008, 20:20

Ar trebui sa taceti si sa placati dracu amandoi ca prea sunteti idioti.

 •  04 Mai 2008, 16:19

decat sa-l injuram pe turcu mai bine ne-am uita in oglinda si ne-am injura pe noi, suntem mai vinovati decat actionarii de 1000 de ori pentru ce se intampla la dinamo!!acum cativa ani cand facea performanta cu echipa de handbal ne rugam de el sa investeasca si la fotbal si acum il gonim?de ce?ce sa schimbat intre timp?a venit un alt investitor cu bani mai multi si nu stiu eu?suntem tampiti la cap! cand zicu juca bine la rapid ne rugam de el sa vina la dinamo si ne bateam cu pumnul in piept ca e

Vezi toate comentariile (5)
Comentează